Jump to content

ΟΤΕ & ΞΕΦΤΙΛΑ continued...

duende

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unstoppable

:T:δεν φταινε οι κυβερνησεις για αυτη την κατασταση, η φιλοσοφια του ελληνα φταιει.

Αν και πολύ ετεροχρονισμένη η απάντησή μου, οι κυβερνήσεις φταίνε, αυτές είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο του κάθε τομέα. Είναι πολύ απλό. Αλλά είναι σκόπιμη η αδράνεια. Συκοφάντιση του δημόσιου τομέα, άντε να σπρώξουμε τον ιδιωτικό.

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από duende

βρισκω που λετε επιτελους εναν ανθρωπο να κατσει το πρωι να ερθουν οι οτετζηδες να αλλαξουν το ρημαδι (δυστυχως οσο και να το θελω δε μπορω να παιρνω καθε μερα αδεια για τετοιες μλκιες,παρολο που θα ηθελα πολυ να πω δυο λογακια με τον προισταμενο στον πΟΤΕ εδω..) και συννενοουμαι με τους τυπαδες απο τη προηγουμενη να ερθουν πριν τις 11-12 γιατι εχει και δουλεια μετα ο ανθρωπος."οκ,θα ερθουν νωρις νωρις".ειπα και γω λες να γινει κανενα θαυμα και να εχουμε τηλ??ερχεται λοιπον ο ανθρωπος κατα τις 8,φευγω εγω για δουλεια..περνα η ωρα παει 10..10 κ μισι.παιρνω τηλ να ρωτησω τι γινεται,τπτ.αφαντοι.παει 11,παιρνω παλι τηλ τους οτετζηδες για να μου πουν "δυστυχως δε προλαβαινουμε,θα περασει πιο αργα μεσημερι ο τεχνικος." "μα,2 εβδομαδες,μα....." λυπαμαι,εχουμε αλλες εντολες".τι να πω αλλο στον τυπα,"τουλαχιστον αυριο??" "αυριο κατι γινεται,ναι,θα περασει αυριο".παιρνω και γω τηλ τον ανθρωπο που περιμενε να φυγει,σχεδον 4 ωρες περιμενε τσαμπα.και επαναπαυομαι με την αυριανη ελπιδα.ελα που με πιασανε τα διαολια μου,λεω κατσε να βγω μια να παρω τηλ στο 121,ετσι απο περιεργεια,να δω αν εχει περαστει οντως το ραντεβου,η θα με στησουν παλι.απαντα μια κοπελια,τσεκαρει στο pc το νουμερο."βλεπω οτι εχει γινει η αναφορα απο σας απο τη περασμενη δευτερα,εχει καταχωρηθει και σαν επειγον κλπ..αλλα......"αλλα??" "εχει γινει καποιο λαθος....βλεπω καταχωρηση οτι "περασαν στις 9/10 αλλα δε προλαβε ο τεχνικος και νεο ραντεβου για κυριακη 10/10" .εκει μου ασπρισαν λιγο ακομα τα μαλια.. μην τα πολυλογω,ελπιζω να ειναι απλα λαθακι με τις ημερομηνιες απο τον τυπα που το καταχωρησε και να ερθουν αυριο οπως ειπαν.γιατι αν με παρουν αυριο να μου πουν παπαριες για κυριακη παω δευτερα πουρνο πουρνο εκει και γινεται χαμος....ημαρτον πια...

τριξτους τα δοντια!!!

Εμενα ακομη νεκρο.....Ηρθαν εξω απο το σπιτι,σκαψανε...ακομη νεκρο!!

Και παω στον οτε και λεω δε πρεπει να γινει καποια μειωση αφου τοσες μερες δεν εχω τηλεφωνο...και κοντα που δε με εβρισε!!:worship:

ναι,ειναι γεγονος!!εχω τηλεφωνο!!ανοιγω τις σαμπανιες!!τελικα ηταν οπως το φανταστηκα.αφου "ηρθε" το φαντασμα του τεχνικου χθες και αφου "δε προλαβε" εκλεισε νεο ραντεβου για σημερα κυριακη,ηρθε πουρνο πουρνο και το αλλαξε το ρημαδι.και εχω τηλεφωνο.κοσμοιστορικο γεγονος.να κανω τωρα κανα ευχελαιο η να τ'αφησω?...lol........

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Το πιστευω γιατι πιο ευκολα κυνηγας μια ιδιωτική παρα το δημοσιο....

’ν πάρεις τήλ π.χ Vivodi, Forthnet.....Τούμπες κάνουν για να σε εξυπηρετήσουν. Όταν παίρνεις τηλ στον ΟΤΕ ή σε κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία, για να εξυπηρετηθείς θα σε στείλουν απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο και παντού θα ακούς το ίδιο βαριεστημένο ύφος.

οποιον το καλυπτει η βιβοντη και δεν βαζει ADSL vivodi ειναι μαζοχας παιδες!. μιλαμε για 50ρια με 384 το καταλαβαινετε αυτο το πραμα? στο ιδιο κεντρο με ΟΤΕ πανω απο 30 δεν ειναι ειδα ποτε μου επι 5 μηνες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.