Jump to content

ΟΤΕ & ΞΕΦΤΙΛΑ continued...

duende

Recommended Posts

γυρναω ο ανθρωπος απο τη δουλεια σπιτι,παω να παρω ενα τηλ,ψοφια η γραμμη!κοιταζω τα λαμπακια στο netmod,μονο το πορτοκαλι συνεχως αναμμενο.παταω reset,τιποτα,ψοφιο.και σκεφτομαι : "2η φορα σε ενα εξαμηνο.και μετραω ηδη μια εβδομαδα τη πρωτη φορα που ηρθε το τζιμανι ο τεχνικαρας και εβαλε το νετμοντ και το παρατησε χωρις να κανει μια δοκιμη να δει αν δουλευει,για να το διαπιστωσω εγω γυρνωντας σπιτι,βαλε και ενα 20μερο μεχρι να μου βαλουν τη γραμμη,παμε για αλλη μια εβδομαδα....". παιρνω τηλ στο 121 για να ακουσω τα εξης

-θα πρεπει να καλεσετε στο ταδε τηλ 80011ταδε που ειναι για τα νετμοντ-και απο αυριο γιατι εχουν σχολασει-

-ναι,αλλα δεν ειναι του οτε η γραμμη?τι δουλεια εχει η υποστηριξη για το νετμοντ αφου ο οτε το εβαλε και του οτε ειναι η γραμμη?αυτοι πρεπει να το κοιταξουν

-θα πρεπει να καλεσετε αυριο τοτε στο ταδε τηλ γιατι οι τεχνικοι μας σχολανε στις 2μισι. (ωραια λεω απο μεσα μου και μετα παραπονιουνται κι απο πανω τα ΛΑΜΟΓΙΑ)

παιρνω σημερα τηλ στη τεχνικη υποστηριξη του οτε της περιοχης μου και αφου καταφερω κατα τις μιαμισι να πετυχω ανθρωπο που να ειναι κοντα στο τηλ και να κανει τον κοπο να το σηκωσει,ακολουθει ο παρακατω ωραιος διαλογος

-ΝΑΙ,ΠΟΙΟΣ (κλασσικη βαριεστημενη φωνη)

-γεια σας,εχω αναφερει μια βλαβη απο χτες και θα ηθελα..-με διακοπτει

-ΣΤΟ 121 ΠΗΡΕΣ?

-φυσικα

-ΩΡΑΙΑ,ΚΑΙ?

-τι "και"?

-ΤΙ ΘΕΣ

-να μαθω τι γινεται "κυριε"

-ΑΚΟΥΩ

-τι?-

-ΠΕΣ ΤΟ

-ποιο να πω κυριε?

-ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ

-ταδε

-ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ?

-(αρχιζω να φορτωνω αλλα κρατιεμαι..) να μαθω τι γινεται κυριε

-ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ελα ρε μαστορα!).ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ.ΠΟΤΕ ΘΕΣ (μασουλωντας κατι)

-ποτε θελω τι?

-ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ

-εε θα πρεπει να συννενοηθω και να σας ξανακαλεσω

-ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ?

-ειπα,θα πρεπει να συννενοηθω και να ξανακαλεσω

-ΚΑΛΑ (μασουλωντας)

και μου το κλεινει στη μαπα πριν προλαβω να πω κατι.

εγω τωρα τι συμπερασμα να πρωτοβγαλω?....να χαιρομαστε τον ΟΤΕ μας....ειναι απλα σε δικη του κατηγορια...της ξεφτιλας.ενα μηνα υπομονη θα κανω,μετα....ας ειναι καλα η vivodi (dslphone).ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Παρόμοιο με το υπέροχο:

-Για αναβαθμιση κεντρου να ρωτησετε τους τεχνικους.

-Και που θα τους βρω;

-Αν περάσουν από τη γειτονια σας ρωτηστε τους

-Ε;

-Αν δειτε το μπλε φορτηγακι του ΟΤΕ να περναει ρωτηστε τους :boxed:

-Καλα, τηλέφωνο δεν εχουνε;

-Ε... Ένα λεπτο... Ταδε

PCM εδώ και 2μιση χρόνια με αίτηση για ISDN να εκκρεμει.-

Κάθε άλλη αίτηση για αναβάθμιση γραμμής είχε απάντηση οτι πρεπει να γινει αναβαθμιση κεντρου. Καλα ρε ^%$$ και τοτε γιατι δεν την κανετε; Καθεστε και ξυνεστε! :mad: :mad: :mad:

-Αν περάσουν από τη γειτονια σας ρωτηστε τους

-Ε;

-Αν δειτε το μπλε φορτηγακι του ΟΤΕ να περναει ρωτηστε τους :boxed:

-Καλα, τηλέφωνο δεν εχουνε;

-Ε...

χαχαχαχαχαχαχα τι να πω....μεγαλειο!

Αρχική απάντηση από DJD

Εμένα πάλι μου είχαν κόψει το τηλέφωνο 4 μέρες επειδή ο καινούριος γείτονας έβαλε νέρο... Τι να πει κανείς...

:slap:Βζντόινγκ:slap:

Τι ειπες τωρα ???

ααα θυμάμαι που πάλευες να τους πείσεις οτι εργάζεσαι απο/με το τηλεφωνο και γελάγανε?

δεν έχουν πέσει συλλογικές μηνύσεις γιάυτο ακόμα ξύνονται και μασουλάνε....

υπήρχε μια στάση του 608 στο γαλάτσι που μαζεύονταν όλοι οι τελειωμένοι και τον παίζανε και περίμενε ο κόσμος στις στάσεις.....

κάποια μέρα πανε 2-3 και ρωτάνε

"συγνώμη είστε ο σταθμάρχης? τι ώρα θα φύγει το επόμενο?"

ο κύριος δεν απάντησε έπαιζε ταβλάκι

10μέρες μετά που βγήκε απο το νοσοκομείο η γραμμή έστρωσε για κάμποσο καιρό...

με κατι τέτοια περιστατικά έρχομαι και λέω τι καλα που τα λέγανε οι προκηρύξεις της 18 νοεμβρη!

ξύλο στους εισπράκτορες κλπ κλπ

ηθικό δίδαγμα: όπου δεις τεχνικό ΟΤΕ βάρα τον ,κάποιον θα έχει ταλαιπωρήσει :D

Εμένα ήθελε η γειτόνισσα γραμμή και "έκοψαν" απ'την δική μου ταχύτητα και έβγαλαν τη γραμμή της μέσα απ'την δικιά μου!

2 χρόνια τώρα υποφέρω με 33.6Kbps! Next week περιμένω ISDN.

Δεν είναι πάντα έτσι......

Ευτυχώς στην περίπτωσή μου όλα πήγαν ρολόι.....

Δεν είχα τηλέφωνο καθόλου έκανα αίτηση και σε 3 μέρες το βάλανε.....

Μετά 5 μέρες αποφάσισα να πάω σε ΙSDN 128K.......

Eκανα τηλεφωνικά την αίτηση ημέρα Δευτέρα και μου έδωσαν ένα νούμερο των τεχνικών να πάρω την επόμενη για να κλείσω ραντεβού για την εγκατάσταση...

Πήρα λοιπόν την Τρίτη πρωί στις 8:30 ....

Mου είπαν ευγενικότατα ότι αυτή την στιγμή δεν έχουν διαθέσιμο καινούργιο ΝΕΤΜΟD αλλά μόνο κάτι μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση....

Αν ήθελα καινούργιο θα έπρεπε να περιμένω μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ ενώ εαν δεν είχα κανένα πρόβλημα να βάλω ένα μεταχειρισμένο μπορούσαν να έρθουν αμμέσως.....

Δεν πίστευα στα αυτιά μου και φυσικά μιας και είχα την κ@βλα να βάλω ISDN και να αποφύγω το PSTN 56Κ δέχθηκα και έκλεισαν ραντεβού για τις 11 το πρωί...

Λίγο πρίν τις 11 χτύπησε πραγματικά το κουδούνι και ήταν ο τεχνικός του ΟΤΕ.....

Ηταν ένας συμπαθητικός ηλικιωμένος κύριος και με μεγάλη έκπληξη ανακάλυψα όιτ είχα ένα ολοκαίνουργιο NETMOD στα χέρια του.....

Τελικά βρήκαν καινούργιο κάπου στην αποθήκη και μου το φέρανε.....

Περιτό να σας πώ ότι μέσα σε 10 λεπτά που τελείωσε ο τεχνικός την δουλειά του συνδέθηκα κανονικότατα σε ISDN αφού είχα ήδη ISDN ΙSP την FORTHNET λόγο της δουλειάς μου....

Σε όσουν δεν κατάλαβαν ακόμη μηλάω ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ που όταν θέλει κάνει και θαύματα...... :T: :T: :T:

Τα NetMod δεν είναι ευθήνει του ΟΤΕ αν χαλάνε.... Όσο για την συμπεριφορά του υπαλλήλου προς εσένα, είναι απαράδεκτη...

Δεν θέλω να γίνω περισσότερο κακός (λόγο του ότι βρίσκομαι στον συγκεκριμένο χώρο) αλλά οι εν λόγο υπάλληλοι είναι "φιντάνια" της προηγούμενης κυβέρνησης και βρίσκονται σε πολλά πόστα και γραφεία αραχτοί και lite.... Οπότε αν έχετε τέτοια αντιμετώπιση κάντε μια καταγγελία... Στο ΙΝΚΑ ή στον προιστάμενό τους πχ.... ’ντε να στρώσουνε....

Όσο για εσάς που έχετε πρόβλημα πάρτε τηλ στις βλάβες και ζητήστε "Έλενγχο γραμμής"... Μετά από 2-3 επεμβάσεις των τεχνικών θα φτιαχτεί το πρόβλημα...

Και λίγο υπομονή, θα αλλάξουνε πολλά πράγματα στον ΟΤΕ.... Έχει αρχίσει το ξύλωμα....

----------------------------------------------------

Ακόμα.... Μην νομίζετε ότι ΟΛΟΙ οι τεχνικοί του ΟΤΕ είναι ρεμάλια.... Γνωρίζω άτομα που μέχρι να σου σετάρουνε το Internet στο PC, προθημοποιούντε ΧΩΡΙΣ οικονομική επιβάρυνση.....

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 20:34]

Δεν θέλω να γίνω περισσότερο κακός (λόγο του ότι βρίσκομαι στον συγκεκριμένο χώρο) αλλά οι εν λόγο υπάλληλοι είναι "φιντάνια" της προηγούμενης κυβέρνησης και βρίσκονται σε πολλά πόστα και γραφεία αραχτοί και lite....

Και λίγο υπομονή, θα αλλάξουνε πολλά πράγματα στον ΟΤΕ.... Έχει αρχίσει το ξύλωμα....

Δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο αλλα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα

Εδώ είναι Ελλάδα και ο ΟΤΕ είναι ΟΤΕ και θα συνεχίσει να είναι όπως τον ξέρουμε.

Δεν φταίει η κυβέρνηση που είμαστε αραχτοί και αδιάφοροι. Οι Έλληνες δεν αλλάζουν νοοτροπία

Αρχική απάντηση από blkik

Δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο αλλα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα

Εδώ είναι Ελλάδα και ο ΟΤΕ είναι ΟΤΕ και θα συνεχίσει να είναι όπως τον ξέρουμε.

Δεν φταίει η κυβέρνηση που είμαστε αραχτοί και αδιάφοροι. Οι Έλληνες δεν αλλάζουν νοοτροπία

Συγγνώμη αλλά κάνεις λάθος. Η Ελλάδα μπορεί περισσότερα αλλά με τις προκαταλήψεις δεν καταφέρνουμε τίποτα.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

ααα θυμάμαι που πάλευες να τους πείσεις οτι εργάζεσαι απο/με το τηλεφωνο και γελάγανε?

δεν έχουν πέσει συλλογικές μηνύσεις γιάυτο ακόμα ξύνονται και μασουλάνε....

υπήρχε μια στάση του 608 στο γαλάτσι που μαζεύονταν όλοι οι τελειωμένοι και τον παίζανε και περίμενε ο κόσμος στις στάσεις.....

κάποια μέρα πανε 2-3 και ρωτάνε

"συγνώμη είστε ο σταθμάρχης? τι ώρα θα φύγει το επόμενο?"

ο κύριος δεν απάντησε έπαιζε ταβλάκι

10μέρες μετά που βγήκε απο το νοσοκομείο η γραμμή έστρωσε για κάμποσο καιρό...

με κατι τέτοια περιστατικά έρχομαι και λέω τι καλα που τα λέγανε οι προκηρύξεις της 18 νοεμβρη!

ξύλο στους εισπράκτορες κλπ κλπ

ηθικό δίδαγμα: όπου δεις τεχνικό ΟΤΕ βάρα τον ,κάποιον θα έχει ταλαιπωρήσει :D

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Δεν κάνω καθόλου λάθος και μάλλον είμαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον unstoppable

Η Ελλάδα μπορεί περισσότερα αλλά με τις προκαταλήψεις δεν καταφέρνουμε τίποτα

Αυτό μου θυμίζει το σλόγκαν "υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμε" αλλά πήγε άπατο

Δεν θα αλλάξει τίποτα (η αδιαφορία και ωχ αδερφισμός κλπ εννοώ) και εδώ είμαστε να το ξανασυζητήσουμε μετά από 6 μήνες 1,2,3 και βάλε χρόνια

Αρχική απάντηση από DMylonas

Τα NetMod δεν είναι ευθήνει του ΟΤΕ αν χαλάνε.... Όσο για την συμπεριφορά του υπαλλήλου προς εσένα, είναι απαράδεκτη...

Δεν θέλω να γίνω περισσότερο κακός (λόγο του ότι βρίσκομαι στον συγκεκριμένο χώρο) αλλά οι εν λόγο υπάλληλοι είναι "φιντάνια" της προηγούμενης κυβέρνησης και βρίσκονται σε πολλά πόστα και γραφεία αραχτοί και lite.... Οπότε αν έχετε τέτοια αντιμετώπιση κάντε μια καταγγελία... Στο ΙΝΚΑ ή στον προιστάμενό τους πχ.... ’ντε να στρώσουνε....

Όσο για εσάς που έχετε πρόβλημα πάρτε τηλ στις βλάβες και ζητήστε "Έλενγχο γραμμής"... Μετά από 2-3 επεμβάσεις των τεχνικών θα φτιαχτεί το πρόβλημα...

----------------------------------------------------

Ακόμα.... Μην νομίζετε ότι ΟΛΟΙ οι τεχνικοί του ΟΤΕ είναι ρεμάλια.... Γνωρίζω άτομα που μέχρι να σου σετάρουνε το Internet στο PC, προθημοποιούντε ΧΩΡΙΣ οικονομική επιβάρυνση.....

Α ναι σιγουρα ειναι οι πασοκοι Οτετζηδες που τωρα που βγηκε η ΝΔ κανουν σαμποταζ στην κυβερνηση και στους πολιτες για να μας την σπασουνε. Πιστεψε το η οχι οι πιο πολλοι στο δημοσιο ειναι δεξιοι, σαν και εσενα. Δεν θα το συνεχισω περισσοτερο αν και εχω πολλα να πω πανω σε αυτη τη παρατηρηση γιατι με τις απαντησεις σου εδω και στα αλλα φορουμ εχω καταλαβει περιπου πως σκεφτεσαι. Dream on....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.