Jump to content

Nεό (φτηνό) laptop

Snips

Recommended Posts

Επειδή δυστυχώς πια στην οικοένεια χρειαζόμαστε ένα μικρό λαπτοπ, έχω κάποιες ερωτησούλες.

Καταρχήν από το 2008 έχω αυτό

HP PAVILION DV5-1020EV ENTERTAINMENT NOTEBOOK PC FT104EA - -

Επειδή δεν ακολουθώ πια την τεχνολογία και δεν κατέχω τα των επεξεργαστών της εποχής, σε σχέση με τον επεξεργαστή του Pavilion, ο AMD E1-Series E1-1200 - EM1200GBB22GV

που φοράει αυτό Lenovo IdeaPad N585 (E1-1500/4GB/320GB) | Skroutz.gr

έχει βαρβάτες διαφορές; Δεν εννοώ στην συχνότητα.....το βλέπω. Θα δω δηλαδή μεγάλη διαφορά σε ισχύ για καθημερινή χρήση;

Ιντερνετ, office, ταινίες, και λίγα χαλαρά (LOL) παιχνιδάκια δλδ....

Στα χρήματα αυτά βρίσκεις παρόμοια λάπτοπ με Intel. Οι AMD αυτοί είναι ... για τα μπάζα σαν cpus και το ότι έχουν καλύτερο 3D από τους αντίστοιχους Intel δεν τους σώζει μιας και είναι πολύ αδύναμο.

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

ACER ASPIRE E1-531-B9604G50MNKS 15.6'' INTEL DUAL CORE B960 4GB 500GB GLOSSY BLACK FREE DOS - -

ACER ASPIRE E1-531-10052G32MNKS 15.6'' INTEL DUAL CORE 1005M 2GB 320GB LINUX BLACK - -

Τα AMD θα είναι υποβάθμιση από αυτό που έχεις,κοίτα για κάτι με τους παραπάνω CPU αν μπορείς βάλε και 4GB μνήμη. Ακόμα καλύτερα αν μπορείς να πάρεις κάτι σε i3-i5 Intel.

Κοντά στα λεφτά σου υπάρχει και αυτό: http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/117181-hp-pavilion-sleekbook-15-b151-a8-4555

Με επεξεργαστή ελαφρώς καλύτερο από αυτόν που έχεις (7350) και αρκετά καλύτερο 3d.

εγω θα σου προτεινα ενα με intel i3 χωρις εξτρα καρτα γραφικων

πηρε ενα ο πατερας μου προσφατα και παει σφαιρα

και η καταναλωση ειναι γυρω στα 20-25 watt (τουλαχιστον ετσι λεει το eco utility της toshiba)

δες τη λιστα που ακολουθει

Laptops (Τεχνολογίες Οθόνης: LED LCD, Επεξεργαστής: Intel, Μέγεθος Μνήμης: 4GB, Κάρτα Γραφικών: Intel, Τύπος Laptop: Notebook, Οικογένεια Επεξεργαστή : Intel Core i3) | Skroutz.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.