Jump to content

7870 crossfire

Deus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

στο pc έχω αυτή την κάρτα SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5

δεν έχω καμια εμπειρία από crossfire παλιότερα

με αφορμή τους νέους drivers που από ότι διάβασα λύνουν σε μεγάλο βαθμό προβλήματα αξίζει να προσθέσω άλλη μια ίδια για crossfire used από τις αγγελίες αν βρω η είναι καλύτερα πουλήσω την 7870 και να πάω σε μια 7950 / 7970

από απόδοση οι 7870 crossfire θα είναι σαν να έχω μια 7970? λιγότερο? περισσότερο?

Από απόδοση είναι αρκετά πάνω από 7970.

Ρίξε τη ματιά σου εδώ.

Τώρα για προβλήματα, drivers κλπ καλύτερα να σου μιλήσει κάποιος κάτοχος.

Γενικά το όλο θέμα είναι λίγο υποκειμενικό για το άν αξίζει ή όχι να προσθέσεις άλλη μία για cf ή άν τελικά αξίζει να παίξεις με single card δυνατότερη απο αυτή που έχεις...

Αλλοι θα σου πούν ναί, άλλοι θα σου πούν μακριά....

Απ την δική μου εμπειρία πάντως ώς πρώην κάτοχος (7870) tahiti le δέν είχα "σχεδόν" το παραμικρό θέμα που να μήν είναι πλέον αντιμετωπίσιμο...

Τώρα απο θέμα απόδοσης θα είσαι αρκετά πάνω αν κουμπώσεις μιά 2η 7870 παρά σε κάποια απο τις επιλογές 7950/7970...

[MENTION=14176]paris_rx8[/MENTION]

:OT:Παρη δωσε κανενα νουμερακι εσυ απο την lightning και ασε τις 7870:D:OT:

[MENTION=3821]Deus[/MENTION] 2χ7870>7970, τωρα αν θελεις να "μπλεξεις" με multigpu ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.