Jump to content

Κατασκευη "στεγης" για ψυγειο

Nikos007

Recommended Posts

Την προηγουμενη εβδομαδα απεκτησα ενα ψυγειο Transit και αποφασισα να ξεκινησω την κατασκευη συστηματος w/c. Για αρχη στεγασα το ψυγειο μου. Αυτος ειναι ο σκελετος της κατασκευης, η υλοποιηση της οποιας μου πηρε μια ολοκληρη μερα.

post-664-1416071269,5236_thumb.jpg

Εδω ειναι οι δυο 120 ανεμιστηρες οι οποιοι εινα τοποθετημενοι σε φυλλο χαλκου παχους 1,25 mm.(Εσβησα την Foto για να την μεγαλωσω και δεν υπαρχει μετα το browse. Τεσπα φαινεται στο τελικο αποτελεσμα) Το θερμομετρο μπηκε για ελεγχο της θερμοκρασιας του νερου.

πολύ ωραίος! αλλά ολοκλήρωσέ το, μην το αφήσεις έτσι... επίσης φτιάξε κάτι γύρω γύρω από το ψυγείο ώστε να μη χάνεται αλλού αέρας από τα φανς. και αν το κάνεις το shroud 100% αεροστεγές θα πρότεινα διάταξη pull στα φανς..

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Παραγγελιες δεχεσαι ??? :D

γνωστός τεμπέλης:p lol

Απλα εχω τον εξοπλισμο (μηχανουργειο). Βεβαια λογω δουλειας ο χρονος μου ειναι περιορισμενος αλλα αν μπορω να βοηθησω οποιονδηποτε σε κατι γιατι οχι. Ερχεται και το block. Το εχω ξεκινησει ελπιζω την αλλη εβδομαδα να ειναι ετοιμο

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:17]

πολύ ωραίος! αλλά ολοκλήρωσέ το, μην το αφήσεις έτσι... επίσης φτιάξε κάτι γύρω γύρω από το ψυγείο ώστε να μη χάνεται αλλού αέρας από τα φανς. και αν το κάνεις το shroud 100% αεροστεγές θα πρότεινα διάταξη pull στα φανς..

γνωστός τεμπέλης:p lol

Ειναι ολο κλειστο. Λειπει μονο το μπροστινο κομματι το οποιο ειναι και αυτο ανοξειδωτο οπως τα πλαινα.Τι εννοεις pull στα φανς?

Αρχική απάντηση από SetoS [Σήμερα, στις 19:57]

Παρα πολυ ωραιο;) οταν λεει pull διαταξη εννοει να τους βαλεις να ρουφανε αερα και οχι να φυσανε το ψυγειο.

Ετσι τους εχω τους ανεμιστηρες. Ρουφανε αερα απο το ψυγειο.

Πολύ καλό Νίκο! Μπράβο!

Κανά δυο προτάσεις μονό!

Σκεφτόμουν αν μπορούσες να του έκλεινες και τις άλλες δυο ακάλυπτες πλευρές. Θα δείξει περισσότερο πιστεύω!

Και από ότι βλέπω αν το κάνεις λίγο ποιο ψηλό έχεις αρκετό χώρο για να μπορέσεις να κλείσεις μέσα και την αντλία με το τανκ. Και στηρίζοντας εσωτερικά πάνω στις προσόψεις το θερμόμετρο και καμιά πρίζα για την αντλία δεν θα είχες τίποτα να ζηλέψεις από τα έτοιμα συστήματα w/c που πουλάνε!

Πάντως μπράβο και πάλι έχεις κάνει αρκετά καλή δουλειά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.