Havic Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2013 Καλημέρα, λέμε με ένα φίλο μου να παραγγείλουμε κάποια πράγματα από έξω εγώ θα πάρω gpu + 120 fan και ο φίλος (cpu + mobo) έχω βρει 3 καταστήματα και θα ήθελα να μου πείτε 1.αν είναι καλά ή αν έχετε κάποιο άλλο κατάστημα να μου προτείνετε2.επίσης τι μεταφορικά και έξοδα paypal έχουν τα καταστήματα 4. τι χρόνο παράδοσης3. και τέλος τι παίζει με το rma.Δεν με νοιάζει αν θα είναι από γερμάνια, Αγγλία ή από αλλού αρκεί η τιμή να είναι καλή.computeruniverse Online Shop | Technik und Elektronik g σε αυτό το αναφέρει τα μεταφορικά οπότε οκ, είναι 11.59€ DHL + 3.20€ paypal.Preisvergleich & Produktportal - Schottenland.de Hardware, Notebooks & Software von Mindfactory.deH gpu θα είναι κάποια GTX760 με τουλάχιστον 2 ανεμιστήρες όσο πιο κοντά στα 200€ γίνετε (αυτή τι στιγμή υπάρχουν οι Gigabyte GTX 760 WindForce 3X και evga acx στα 220€, τα ανεμηστήρια Gentle Typhoon 1850rpm και του φίλου (αν και δεν το έχει αποφασίσει σίγουρα ακόμα, κοιτάει και μεταχειρισμένα) λέμε για i5-3570 167€ + μια mobo κοντά στα 70 -80€ (οι Κ εκδόσεις δεν τον νοιάζουν δεν πρόκειται να κάνει oc και ο i5-4670 έχει 186€ γι’αυτό είπαμε να πάμε στην 3η γενία) τα χρήματα του είναι 200 με 250€ μαχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Αύγουστος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Computer UniverseΕχω παραγγειλει απο εκει μητρικη, case και φουρφουρια.Εκαναν καμια δεκαρια μερες να ερθουν (αν θυμαμαι καλα), αλλα ηταν και περιοδος Χριστουγεννων (γιορτες κλπ κλπ).Κομπλε απο πλευρας επικοινωνιας οι τυποι! Για RMA δεν ξερω να σου πω γιατι δεν χρειαστηκε (και ευχομαι να μην χρειαστει!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 30, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Computer Universe = γρήγοροι ( τουλάχιστον σε σύγκριση με το MindFactory )MindFactory = ok, αλλά αργή παράδοση των προϊόντωνAlternate.de = καλή και πιο γρήγοροι από όλους που έχω δοκιμάσει από ΓερμανίαΜπορείς να κοιτάξεις και στο Amazon.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Αύγουστος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Computer Universe = γρήγοροι ( τουλάχιστον σε σύγκριση με το MindFactory )MindFactory = ok, αλλά αργή παράδοση των προϊόντωνAlternate.de = καλή και πιο γρήγοροι από όλους που έχω δοκιμάσει από ΓερμανίαΜπορείς να κοιτάξεις και στο Amazon.co.ukΟι συγκεκριμένοι (εκτός του amazon) έχουν την ίδια χρέωση μεταφορικών η αγοράσεις μια cpu η ολόκληρο σύστημα? Και κάτι ακόμα, γνωρίζει κανείς εάν μπορούμε στα συγκεκριμένα καταστήματα να κάνουμε αγορές με τιμολόγιο ενδοκοινοτικο που σημαίνει οτι πρέπει να τα αποστείλουν χωρίς vat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 30, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Τα μεταφορικά πάνε ανάλογα το τι υπηρεσία θα διαλέξεις ( μεταφορά με φορτηγό aka UPS ground, μεταφορά αεροπορικώς ? πιο γρήγορη αλλά πιο ακριβή, μεταφορά με international express courier ? ακόμα πιο ακριβή ).Τα περισσότερα από αυτά ( Γερμανικά ) χρεώνουνε ένα standard ποσό για την απλή αποστολή ( υπολόγισε 7-10 εργάσιμες από την μέρα που θα φύγει από το κατάστημα η παραγγελία σου ) και το ποσό μένει το ίδιο ( γύρω στα 20-30€ ) μέχρι κάποιον ογκομετρικό βαθμό ( μετράει το βάρος και ο όγκος των προϊόντων ).Όταν πας να κάνεις την παραγγελία στα περισσότερα site σου προσαρμώζει την τιμή των μεταφορικών ανάλογα με την παραγγελία σου αν αυτή ξεπερνάει τα αρχικά standard ποσά τους.Τιμολόγιο θα στέλνουνε τα περισσότερα από αυτά, τουλάχιστον όσο αγοράζεις από μεγάλα καταστήματα εντός της Ε.Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 8, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 FeedbackMindfactoryΜεταφορικά 30€Πρέπει να έχετε λογαριασμό σε τράπεζα για το έμβασμαΚόστος εμβάσματος στο ταμείο 15€Θετικά Άμεση επικοινωνία στα αγγλικά.Αρνητικά Αν δεν τους αρέσει η ερώτηση δεν την απαντάνε, π.χ. πότε θα γίνει αποστολή, τπτ, πότε θα μου επιστέφετε τα χρήματα? Όταν λάβουμε την πληρωμή (ενώ την έχουν λάβει). Οι τιμές τους είναι χρηματιστήριο κανονικό ανά 10 λεπτά άλλη τιμή. Απαιτούν κατάθεση ΠΡΙΝ την συγκέντρωση προϊόντων, δλδ κάνεις παραγγελία, τα σκας και κάνεις το σταυρό σου όταν λάβουν τα χρήματα να έχουν απόθεμα αλλιώς περιμένεις μέχρι αν αποκτήσουν και αν δεν αποκτήσουν (όπως συνέβη σε ένα από τα προϊόντα που παρήγγειλα) περιμένεις refund.alternate.deΔεν αγόρασα κάτι απλά του έστειλα μαιλ ρωτώντας αν στέλνουν Ελλάδα και πόσο κοστίζει, μου απάντησαν άμεσα και το κόστος είναι και εδώ 30€ + το έμβασμα ή 17,85 € για αντικαταβολή (cash on delivery fee ), έρχεται η μια ή άλλη αλλά εννοείται ότι καλύτερα αντικαταβολή.Playit.deΔεν έλαβα ποτέ απάντηση στο μαιλ μου, ίδιο με του από πάνω.Υπάρχει και το computeruniverse.net που ίσως (μάλλον ναι) δέχεται paypal Και έχει περίπου 12-13 € μεταφορικά + τα έξοδα paypal 3.5 περίπου ανά 200€ .Ο χρόνος παράδοσης από Γερμανία, πέρα από το χρόνο που κάνει το κατάστημα να το στείλει, μιλάω καθαρά για courier είναι 6 με 10 μέρες, μια άλλη παραγγελία που είχα κάνει πριν λίγο καιρό έκανε 9 μέρες.Ευχαριστώ όσους ασχοληθήκαν καλές αγορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Οκτώβριος 8, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 FeedbackΚόστος εμβάσματος στο ταμείο 15€Αν κάνεις μεταφορά μέσω web banking, το κόστος είναι περίπου 0.30 του ευρώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 8, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Αν κάνεις μεταφορά μέσω web banking, το κόστος είναι περίπου 0.30 του ευρώ..... Συνήθως πληρώνω με paypal και προπληρωμένη κάρτα, για το web banking το ήξερα απλά δεν είχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 16, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 εγω σκοπευω να παρω απο hardwareversand και εδω μεσα δεν διαβασα και τα καλυτερα .Να κοιταξω αλλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 16, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Έχω ψωνίσει δύο φορές. Αν υπάρχουν διαθέσιμα τα πράγματα που θες, δεν θα αντιμετωπισεις κανένα πρόβλημα. #mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.