xylokastro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2004 είμαι σχεδόν έτοιμος να στύσω συστηματάκι , έχω το ψυγείο , τους σωλήνες clearflex και σε 2 μερες το block απο τον Μιχαλη , έχω όμως μια απορία , ειναι επικινδυνο το να τοποθετηθει το νερο μεσα σε stacker?εννοώ οτι ίσως το νερό να έχει αποκτήσει θερμοκρασία ιση με αυτή του κουτιού αληθευει? επίσης αντλία eheim 1048 που μπορω να βρω και ποσο κανει?ευχαριστώ:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Στις αγγελιες μπορει να εχει καμια αμα ψαξεις!Μπορει να υπαρχει κ μεγαλυτερη...!Συνηθως σε pet shop πουλανε αντλιες...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 σχετικά με την ενσωμάτωση του w/c μεσα στο κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αν εχεις μεγαλο ψυγειο βαλε το απο πανω η αν εχεις μεγαλο κουτι βαλε το πανω πανω απο μεσα κ ανοιξε 2 τρυπες για 12αρηδες κ η αντλια παντα στο δαπεδο του κουτιου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.