tsakali Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2013 Καλησπέρα είμαι κάτοχός ενός s2 κ μπαίνω στα forum μέσο του tapatalk εδώ κ πάρα πολύ καιρό δεν μπορώ να μπω στο thelab ενώ σε άλλα forum δουλεύει κανονικά!!! Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Αύγουστος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 tapatalk 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 tapatalk 4?Tapatalk 4 λέει!! :-/ κ η υπογραφή του αυτό λέει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Καλησπέρα είμαι κάτοχός ενός s2 κ μπαίνω στα forum μέσο του tapatalk εδώ κ πάρα πολύ καιρό δεν μπορώ να μπω στο thelab ενώ σε άλλα forum δουλεύει κανονικά!!! Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει?Τι ακριβώς σου κάνει; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα πχ ή απλά δεν ανοίγει; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 29, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Τι ακριβώς σου κάνει; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα πχ ή απλά δεν ανοίγει; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Το επιλέγω κ μένει στο ''Σύνδεση με διακομιστή...'' μα το κουλό είναι πως το κάνει μόνο στο thelab.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Εμενα στο S4, δουλευει το thelab και στο Tapatalk 4, αλλα και στο 2 κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 29, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Ποσό βλάκας!!!! Το ποιο απλό έβαλα το 2 κ δουλεύει!!! επιτέλους!!! Τώρα γιατί να μου το έκανε αυτό?? Ένας θεός ξέρει!! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!! Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 29, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Οταν εβαλες το 4, εκανες παλι login ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 29, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Οταν εβαλες το 4, εκανες παλι login ?Ναι κανονικά!!Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 29, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Δοκιμασε να το βγαλεις και να το ξαναβαλεις μπας κ παιξει.Περιεργο παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 29, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Ίσως το δοκιμάσω αύριο. Τώρα χαίρομαι την ευκολία του thelab μέσω tapatalk !!!! Βασικά πολύ περίεργο γιατί το 2 το έβαλα ενώ είχα κ το 4 μήπως κ διορθώσει τπτ αλλά το 2 δουλεύει ενώ το 4 τα ίδια!!! Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 29, 2013 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Δοκίμασε να διαγράψεις τα δεδομένα της εφαρμογής.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Αύγουστος 30, 2013 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Μου το έκανε και μένα όταν ήμουν με data, αλλά όχι με wifi. Κάποιο bug της εφαρμογής θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.