rs3 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2013 Το DVD μου ενώ το βλέπει το pc μου γράφει ( Τα Windows δεν είναι δυνατό να εκκινήσουν αυτήν τη συσκευή υλικού επειδή οι πληροφορίες παραμέτρων της (στο μητρώο) δεν είναι πλήρεις ή έχουν καταστραφεί. (Κωδικός 19) )Το μοντέλο είναι :HL-DT-ST DVD-RAM GH15L Googlαρα λίγο αλλά άκρη δεν βρήκα.Τι παίζει?:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Σβήσε τη συσκευή από το device manager και κάνε ένα restart.Επίσης εκκίνησε το σύστημε με ένα ubuntu live και δες αν εκεί παίζει κανονικά το dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Αύγουστος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Το πρώτο κομμάτι το έκανα είδη και τίποτα , τώρα με Ubuntu είχα παλιά αλλα εδώ με δυσκολευεις λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Αύγουστος 30, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Παιδιά καμιά λύση τίποτα? Δυστυχώς δεν έχω τώρα 2ο pc για να το δοκιμάσω εκεί ούτε 2ο DVD να δοκιμάσω στο δικό μου... Τι κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 30, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Εκκίνησε το σύστημα με ένα οποιοδήποτε boot cd/dvd (π.χ. το δισκάκι των windows), να δεις αν δουλεύει η συσκευή.Αν δεν σου δουλεύει, δες μήπως χρειάζεται αλλαγή το sata, αλλιώς το πιθανότερο είναι να παρέδωσε πνεύμα.Αν σου κάνει boot από το dvd, τότε κάτι έχει στραβώσει στην win εγκατάστασή σου. Δοκίμασε να κάνεις ένα repair από το boot δισκάκι των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Αύγουστος 30, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Εχω τα Windows 8 (64 bit pro media center) και δεν έχω δισκάκι τα ειχα περάσει απο usb πως θα κάνω repair? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 30, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Εκκίνησε το σύστημα με ένα οποιοδήποτε boot cd/dvd να δεις αν δουλεύει η συσκευή.π.χ. 1) κατέβασε το iso του memtest2) αποσυμπίεσε και κάψε το iso σε ένα iso (burn iso, ΟΧΙ copy/paste)3) εκκίνησε με το bootable cd.Όλα αυτά τα κάνεις να δεις αν λειτουργεί η συσκευή εκτός windows.Αν δεν έχεις συσκευή να κάψεις το iso, τότε φτιάξε ένα ubuntu live usb και δες μέσα από το ubuntu αν σου παίζει η συσκευή.Εναλλακτικά εκκινείς με το ίδιο win8 usb που πέρασες το λειτουργικό. Λογικά κάπου θα έχει επιλογή system repair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Αύγουστος 30, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Φίλε μου το κατάλαβα πως δεν πρέπει να έχω το δισκάκι των 8 για να κάνω το test, απλά ρωτάω σε περίπτωση που τελικά χρειαστεί να κάνω το repair τι γίνεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Αύγουστος 30, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Το έφτιαξα με αυτό ευχαριστώ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 30, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Ας βάλει κάποιος mod το "solved" στον τίτλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.