Alkis27 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2013 Καλημέρα σε όλους ! Χρειάζομαι μια βοήθεια από κάποιον γνώστη προκειμένου μια ενέργεια που θέλω να κάνω και μπορεί να μου φάει μέρες για να γίνει χειροκίνητα , να γίνει σε μια στιγμή ! Εχουμε και λέμε λοιπόν.Εχω περίπου 7000 αρχεία-games τα οποία έχουν πολλαπλές εκδόσεις (διπλές,τριπλές κοκ) του τύπουMario (Europe)(En,Fr,De)Mario (USA)Mario (JPN)Αυτό που ουσιαστικά θέλω είναι να μείνει μόνο η έκδοση (Europe) όπου αυτή υπάρχει. Δηλαδή με λίγα λόγια όταν ο αυτοματισμός βρίσκει μια πολλαπλή καταχώρηση (ακριβώς ίδιο όνομα πριν την 1η παρένθεση σε τουλάχιστον 2 αρχεία) να κρατάει ΜΟΝΟ εκείνο το αρχείο που η πρώτη αυτή παρένθεση περιέχει τη λέξη "Europe" και να διαγράφει τις υπόλοιπες εκδόσεις. Αν δεν βρίσκει τη λέξη "Europe" στις πολλαπλές καταχωρήσεις , να μην κάνει τίποτα. Εννοείται οτι ο έλεγχος της λέξης "Europe" θα γίνεται ΜΟΝΟ στην περίπτωση πολλαπλής καταχώρησης , ως αυτή ορίστηκε παραπάνω.Για να βοηθήσω λίγο δεν ξέρω μήπως αυτό είναι εφικτό με το προγραμματάκι "Bulk Rename Utility".Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Για δες μήπως κάνεις τη δουλειά σου με το dupeGuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkis27 Αύγουστος 30, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Για δες μήπως κάνεις τη δουλειά σου με το dupeGuruTo δοκίμασα. Ισως και να γίνεται. Δεν ξέρω όμως πώς να βάλω τις συγκεκριμένες προυποθέσεις... Κάποια άλλη ιδέα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.