TheHacker Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 ααρα ειμαστε οκ θα βαλω σιγα σιγα τα λεφτα να τα παρω ενα ενα ..γτ το tray ειναι πιο ακριβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 2, 2013 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Αν όντως καταλήξεις σε αυτά,έφτιαξες τσίλικο μηχάνημα που αξίζει,ότι γράφεις ειναι κομπλέ,δε θα αλλάζαμε τίποτα πλέον. Έπρεπε να σε αφήσουν να τα σκασεις χοντρά για τα αλλα που έλεγες Cpu ,το box παρε ,ασε το tray. Η xfx που σου πρότεινουν για τροφοδοτικο,μαζί με την evga ειναι οι δυο μάρκες που τις θεωρώ άψογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 jet ...ευχαριστω παρα πολυ το εκτιμω και ειμαι ετοιμος να ανταποδωσω την βοηθεια αυτη απο ολους οπου μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 2, 2013 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Παρακαλώ δεν κάνει τιποτα. Δεχόμεθα και μετρητά αντι ευχαριστιών Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 2, 2013 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 ποτε θα ειναι ετοιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 μμ θα ανεβασω φωτο οταν ειναι μην στεναχωριεστε...απλα ισως ειναι ετοιμος προς το τελος τ μηνα μεχρι να τα μαζεψω ολα γτ βρηκα εκτος budget για κατι ψιλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 2, 2013 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Μπορεις να αφήσεις την ψυχτρα για αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 μμμ λες ε? δν θα εχω προβλημα νομιζω κ εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 2, 2013 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Aν πρέπει να κόψεις κι άλλα, ο πρώτος υποψήφιος είναι η μητρική. Πολλά λεφτα, καμία χρησιμότητα. Με 100 ευρώ φτηνότερη θα κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 2, 2013 Author #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 κατι ακομα ασχετο αλλα μιας κ εχουμε thread Να το πατησω εδω ;p ....αφου ειμαι τοσο ενεργος αν και νεος...γιατι να μην μπορω να χρησιμοποιησω το thread για "πωλησεις" και τα συναφη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 2, 2013 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 κατι ακομα ασχετο αλλα μιας κ εχουμε thread Να το πατησω εδω ;p ....αφου ειμαι τοσο ενεργος αν και νεος...γιατι να μην μπορω να χρησιμοποιησω το thread για "πωλησεις" και τα συναφη ? Απάντησες μόνος σου. Τι θέλεις να πουλήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 2, 2013 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Με 1400 ευρά πέτα τα 400 σε ένα νετμπούκι Asusακι για την σχολή και με τα υπόλοιπα χτίσε gaming PC.Με τα υπολοιπα παρε 4 ροδες, και βρες κανα γκομενακι και ασε τα παιχνιδια στο PC :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.