Jump to content

Αγορα Gaming PC με budget 1400 ευρω

TheHacker

Recommended Posts

Καλησπερα Hacker κι εγω προσφατα εφτιαξα gaming συστημα παρομοιο με αυτο π θες να φτιαξεις ομως ειμαι λιγο ασχετος απο υπολογιστες και διαβασα αρκετα αρθρα και thread του forum μεχρι nα καταληξω στο τελικο αποτελεσμα:

Intel 4670K

CM Storm Trooper

Asus Maximus VI Hero

Corsair HX850

CM 412S

Corsair Neutron GTX 120 GB

Kingston Hyper X BEAST 16 GB 2400Mhz

και σκεφτομαι για καρτα γραφικων την Asus GTX 780 DC2 oc η την Palit GTX 780 Super Jetstream. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμησω. Παντως απο το συστημα ειμαι πολυ ικανοποιημενος ειδικα απο τη motherboard και αν το ξαναφτιαχνα ισως αλλαζα μονο τον SSD και να επαιρνα λιγο φθηνοτερη RAM στα ιδια ομως GB.

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Μισο λεπτακι ...τωρα σοβαρα [MENTION=20059]chrkon[/MENTION] Πιστευεις πως αυτο το κουτακι για τσιχλες εχει τις ιδιες δυνατοτητες για αναβαθμισεις κ overclocking με ενα μεγαλο deck Που εχει 5-6++ ανεμιστηρες ...αυτο ειναι για τσιχλες ...θα παθει ανακοπη εκει μεσα η καρτα γραφικων :p

Φιλικα :)

Καλησπερα θα ειμαι λιγο offtopic αλλα επειδη παρακολουθω το θεμα απο την αρχη, ψηθηκα απο αυτο να παω σε αναβαθμιση κ κραταω αυτα που λετε εδω. Θα ανοιξω κ εγω θεμα σε κανα μηνα απο τωρα, πιο πολυ απολα με ενθουσίασε το κουτι prodigy...φοβερο...κ τωρα βγαινει το prodigy m ελαφρος πιο μεγαλο.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

τωρα αρχιζουν κ μ προβληματιζουν οι δικοι μ λεγοντας πως ισως ειναι καλυτερο ενα λαπτοπ για το πανεπιστημιο ωστε να μην εχω προβληματα μεταφορας κ ετσι.... σαν gaming laptop Ομως δν ξερω κτ αξιολογω ..μου προτεινουν alienware-MAC ...ελεος!καμια ιδεα παρακαλω?

E και δε ξέρεις τι θες?:patsak:

Δουλειά ή games?

Αυτά που θα κάνεις στην σχολή μεχρι να πάρεις πτυχίο ούτε PIII θέλουν. Με i3 είσαι υπερκαλυμένος.

5-6 γραμμές κώδικα θα γραφετε, δε θα κάνετε προσωμοιώσεις σωματιδιων.

+ Το οτι για οποιαδήποτε εργασία υπάρχουν μια χαρά pc στη σχολή, στα εργαστήρια/βιβλιοθήκες.

Το θεμα ειναι η φορητοτητα η οποια χρειαζομαι... μπαμ μπαμ αν θελω κατι το "πεταω" στην τσαντα τ κ φευγω σε ενα σπιτι φιλου ξερω γω οτιδηποτε ααλλα απ την αλλη σκεφτομαι πως ενα desktop Ποτε δν θα αντικατασταθει απο ενα λαπτοπ ....(ανοιξα new post για αυτους π ξερουν απο Mac για λγ βοηθεια )

ευχαριστω πολυ

kalws αρα καταληγουμε στην 1η επιλογη....δηλαδη desktop

1.intel 4770

2.CmStorm Stryker | Skroutz.gr case

3.gtx 780 για καρτα γραφικων

4.msi z87 mpower μητρικη

5.τροφοδοτικο Corsair GS Series GS700 80Plus Bronze | Skroutz.gr

6.ram?????? στα 8gb

7.ssd βρηκα

8.ενα κοκκινο monitor νομιζω lg η samsung ειναι 24-26 Inch αν το βρει καποιος ας κανει ποστ

ευχαριστω

Εφόσον βάζεις z87 μητρική θα βάλεις και 4770Κ επεξεργαστή. Τροφοδοτικό για περίπτωση sli (να μπει και δεύτερη κάρτα) δες αυτό: Corsair HX Series HX850 80Plus Gold | Skroutz.gr Αν δεν πρόκειται να βάλεις δεύτερη δες αυτό XFX ProSeries 650W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr Το gs δεν λέει σε αυτά τα λεφτά, το xfx είναι καλύτερο.

τι 2η καρτα ρε Trexx αχαχα ειπαμε ενα καλο game Θελω να παιζω :p 1 arkei σιγουρα ;)....ακομη για τις μνημες δν εχω καταληξει καπου συγκεκριμενα τις εχω ψαξει ολες :p αλλα δν ειμαι σιγουρος

Που μπερδεύεσαι με τις μνήμες και τι ακριβώς ψάχνεις; Τις φτηνότερες 1600αρες που θα βρεις πάρε. Δεν παίζουν κάποιο ρόλο οι μνήμες. Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP | Skroutz.gr

Δώσε λίγο λινκς από τα κομμάτια που κατέληξες.

omorfa tote..

1.CmStorm Stryker | Skroutz.gr

2.MSI Z87 MPower | Skroutz.gr

3.Gigabyte GeForce GTX780 3GB OC (rev. 2.0) | Skroutz.gr

4.Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP | Skroutz.gr Που μολις μου προτεινες εκτος αν βρω φτηνοτερες..

5.intel core i7 4770k - Επεξεργαστές | Skroutz.gr ενας απ τους 2 ..εξηγησε διαφορα Plzz αν ξερεις

6.Sandisk Ultra Plus SSD 256GB for Notebook | Skroutz.gr αυτον τον οποιο ηδη εχω...και πες μ αν χρειαζομαι ψυκτρα κιολας... ευχαριστω

Επεξεργαστή αυτόν που λέει box. Βox σημαίνει σε κουτί με ψύκτρα και 3ετη εγγύηση. Tray σημαίνει χύμα σε παλέτα χωρίς ψύκτρα και με έναν χρόνο εγγύηση. Ψύκτρα δεν χρειάζεσαι αλλά καλό είναι να βάλεις. Scythe Ashura | Skroutz.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.