dimmelis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2013 Γεια σας παιδιά.Θέλω να πάρω οθόνη και έχω μπερδευτεί αρκετά με την έρευνα αγοράς..Είμαι ανάμεσα σεLG 24EA53VQ 24'' IPS LED MONITOR FULL HD BLACK - -καιDELL U2412M 24'' ULTRASHARP FULL HD BLACK - -Δίνω μέχρι 250ε και την θέλω για gaming κυρίως.Οποιαδήποτε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη!
dimmelis Αύγουστος 30, 2013 Author #2 Αύγουστος 30, 2013 Ειμαι πολυ κοντα στην dell, αλλα θα ηθελα πολυ να ακουσω καποια γνωμη ακομα. Μηπως κ γλιτωσω κανα ευρω. Κανεις?
MavroManitari Αύγουστος 30, 2013 #3 Αύγουστος 30, 2013 Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα για LG. Σοβαρές διαφορές που να δικαιολογούν την τιμή δεν βλέπω. Άσε που βλέπω μικρότερο χρόνο απόκρισης της LG (5ms) αντί των 8ms.
Franky_stein Σεπτέμβριος 2, 2013 #4 Σεπτέμβριος 2, 2013 Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα για LG. Σοβαρές διαφορές που να δικαιολογούν την τιμή δεν βλέπω. Άσε που βλέπω μικρότερο χρόνο απόκρισης της LG (5ms) αντί των 8ms.Συγγνώμη , αλλά ο χρόνος απόκρισης δεν παίζει κανένα ρόλο. Καμμία διαφορά δεν πρόκειται να δείς εκτός και έχεις βιονικά μάτια. Dell από μένα, αξίζει κάθε Ευρώ. Αφού το budget σου είναι τα 250€ νομίζω ότι είναι μονόδρομος.
dimmelis Σεπτέμβριος 3, 2013 Author #5 Σεπτέμβριος 3, 2013 Νομιζω πως η παραπανω αναλυση εχει περισσοτερη σημασια απο τον χρονο αποκρισης. Επισης, πολλα review μιλανε για ανωτερη ποιοτητα κατασκευης για την dell, σε συγκριση με αντιστοιχες των υπολοιπων εταιριων.
dimmelis Σεπτέμβριος 3, 2013 Author #6 Σεπτέμβριος 3, 2013 Τελικα παρηγγειλα την dell απο eshop στα 240€.Θα γραψω εντυπωσεις μολις ερθει.
dimmelis Σεπτέμβριος 9, 2013 Author #7 Σεπτέμβριος 9, 2013 Ηρθε η οθόνη παίδες και μπορώ να πώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις δυνατότητες της! Και στα games και στα υπόλοιπα είναι άψογη.
Franky_stein Σεπτέμβριος 9, 2013 #8 Σεπτέμβριος 9, 2013 Ηρθε η οθόνη παίδες και μπορώ να πώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις δυνατότητες της!Και στα games και στα υπόλοιπα είναι άψογη. Είναι Dell όπως και να το κάνουμε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.