Myralis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2013 Το story.Βιαζόμουν, να φύγω με το λαπτοπ, και αντί να επιλέξω κάτι σε κλείσιμο/hybernate/αδρανοποίηση απλά έκλεισα την οθόνη και έφυγα.Το άνοιξα αργότερα, μπήκα κανονικά στα win 8, αλλά σερνόταν ελαφρώς, είχα όμως χρόνο οπότε λέω κάτσε να το κάνω restart. Επιλέγω restart, τίποτα, ξαναεπιλέγω, πάλι τίποτα, ξανά.. τίποτα. Ε λέω, να πάει να μαμηθεί (από ότι φαίνεται αυτό έκανε!), το έκλεισα κρατώντας πατημένο το κουμπί.Το ξαναξεκινάω, και αντί να δείξει τα γνωστά, εμφανίζεται το σήμα των windows και από κάτω "self repairing" ή κάτι τέτοιο.. Λέω ωχ..Τελοιώνει αυτό, εμφανίζεται ο κέρσορας σε μαύρη οθόνη, ο κέρσορας κουνιόταν, αλλά η μαύρη οθόνη παρέμενε.. Windows πλήκτρο, τίποτα, ctrl-alt-delete τίποτα.. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει κάνει κάτι καλύτερο...*Στα win 8, δεν μπορείς εύκολα και ωραία να πας σε safe mode ή σε cmd, θέλει να μπεις στο λειτουργικό για να το κάνεις αυτό.Τι δοκίμασα.- Restart σκέτο.. Τίποτα- Restart με το DVD των Windows, μπήκε, πάτησα next και μετά μπορώ να κάνω είτε install, είτε repair.-- Πάτησα repair, εκεί έπρεπε να μου βγάλει κάτι άλλες επιλογές (repair, επαναφορά κτλ), εμένα δεν μου έκανε τίποτα, εμφάνισε λίγο το κυκλάκι που γυρίζει, και μετά έμεινε ο κέρσορας στο μπλε φόντο.. (2-3 φορές το δοκίμασα)-- Πάτησα install, αυτή την φορά έμεινε το κυκλάκι να γυρίζει, και μήνυμα "Preparing install" ή κάτι τέτοιο για αρκετή ώρα (πάλι 2 φορές)- Δοκίμασα να πάω να κάνω install με το DVD των win 7 (για να κάνω τουλάχιστον format στον σκληρό).. Πάλι ότι έγινε και πριν, κόλλησε περιμένοντας..Διάβασα στο διαδίκτυο για άλλους που είχαν παρόμοιο πρόβλημα και δοκίμασα τα παρακάτω..- Έβγαλα την μπαταρία και το ρευμα για 10 λεπτά, ξανάρχισα, τα ίδια..- Το συνέδεσα στην TV μην έκανε μόνο του κάποιου είδους extended desktop, τίποτα.- Πάτησα στην μαυρη οθόνη windows-p, πάνω βελάκι, enter, τίποτα.- Κούνησα το ποντίκι σε όλες τις γωνιές και πλευρές μην εμφανιζόταν κάτι από windows 8 χωρίς αποτέλεσμα.-Τώρα καίω ένα DVD με Ubuntu να δοκιμάσω πάλι να "δω" τον σκληρό και να κάνω φορμάτ.Καμιά ιδέα σε περίπτωση αποτυχίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2013 Για δίσκο σε κόβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Αύγουστος 28, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2013 Σε τι φορητο αν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 28, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2013 Για δίσκο σε κόβωΜε το CD των Ubuntu, μπορω να δω το data partition και να διαβασω δεδομενα, άλλα δεν κάνει mount το windows partition. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό...Οταν πάω να κάνω install τα Ubuntu, πάλι παγώνει όταν πατήσω το continue...Σε τι φορητο αν επιτρεπεται?Ένα Fujitsu miesens καμποσων χρονων, amilo pi 2515, φυσικά δεν έχει Uefi και τέτοια. Είχε windows vista μέχρι πριν 1,5 μήνα που του πέταξα τα 8.Λέτε να φταίει που δεν πείραξα το μικρο repair κομματι που είχε για τα Vista; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 28, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2013 Από τα λίνουξ, έκανα φορμάτ στα partitions που δεν είχα data, χαλασα τα boot sections, ξαναδοκιμασα να βάλω τα win 8, πάλι δεν δούλεψε. Έκανα μετά φορμάτ παντού, τα κατεστρεψα ολα και επί τέλους έπαιξε!!!!!Μετά τα windows δεν μου έβαλαν σωστούς drivers γραφικών και ανακάλυψα οτι η Intel δεν έχει βγάλει κάτι ακομασ για αυτό το chip (X3100). Τώρα μην με ρώτησετε πως λειτουργούσε πιο πριν, δεν ξέρω.Είδα ένα workaround που εγκαθιστούσε drivers για win 7, το χρησιμοποίησα και λειτούργησε.Τώρα βέβαια, και μου φαίνεται λάθος γενικά, δεν έχω ιδέα τι. Παίζει να είναι και η ιδέα μου...Και το χειρότερο είναι όρο ακόμα δεν κατάλαβα γιατί έγιναν όλα αυτά, ο δίσκος έφταιξε; η κάρτα γραφικών; Anyway..Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 How to fix black screen of death windows 7 before login - Windows 7 - Windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 29, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Με το "disk" utility (από dash-->disk) check-αρε αν ο δίσκος σου ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα. Μπορεί να έστρωσε με το format, αλλά να ετοιμάζεται να αποδημήσει αν τελικά ήταν θέμα δίσκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.