Jump to content

NORTON GHOST!

cattino

Recommended Posts

Ρε παιδες.....εχω προβλημα...

Παω να κανω gost και μου λεει μετα οταν μπαινει στην οθονη του norton απο το dos το εξης μυνημα...."atribute ή attitiude not in sequence(407)..

Ξερετε τι ειναι?μηπως ειναι λογω μεγεθους?

Το image ειναι 5199 mb....

Και κατι αλλο...πως μπορω να κανω format στα dos πριν βαλω το image?

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από bourlas

δεν χρειαζεται format μιας και οπου βαλεις το Image πρακτικα θα σου κανει το ghost format ekeino το partition

??? Δεν νομίζω! φορματ κανεις εσυ αμα θέλεις και δεν έχω δει πουθενά μεσα απο το ghost. Μόνο αν κάνεις Cloning ενα δίσκο σε άλλο σβήνει τα δεδομένα του target. Για απλό image δεν κανει φορματ

Αρχική απάντηση από blade_pan

Μου φαινεται θα κανει overwrite οχι format....δε θα κανει σε ολον το σκληρο....Διαφωνεις?

Overwrite μόνο αν θέλεις να του βάλεις το ίδιο όνομα στο image. είσε σίγουρος οτι θες να το κάνεις αυτό? κράτα και το παλιο image, δε νομίζω να σε χαλάει. Στις default ρυθμίσεις σπάει το αρχείο ανα 2GB οπότε άνετα μπορείς να γράψεις το παλαιό image σε DVD. Αν δεν έχεις DVD μπορείς να ξανα-σπάσεις το αρχείο (αρκεί να έχεις την πλήρη έκδοση και όχι μόνο τη δισκέτα) σε 700ΜΒ και να βάλεις τα αρχεία σε CD. Clear and Simple!

γίνεται να καρατήσεις κατευθείαν σε DVD to backup, να θέλεις. Γίνεται και να το κρατήσεις στο δίσκο (από default settings σπάει το αρχείο αν 2 GB) και μετά τα περνάς σε DVD. Διαλέγεις και παίρνεις.

Φορματ δεν έχω κάνει ποτέ με το ghost οπότε δεν ξέρω με βεβαιότητα. Μπορείς όμως να κάνεις φορματ με άλλο πρόγραμμα (fdisk, partition magic klp) και μετά κρατάς το backup με το ghost. (ίσως και να μην κάνει το ίδιο το ghost φορματ, δεν βρήκα κάτι στα help files του)

geia sas exo agorasei 4 pc kai gia na apofygo xrono piga na etoimaso mono to ena kai meta na kano clone sta alla tria me to ghost.

antegrapsa enan skliro kai ton topothetisa sto allo mixanima

alla den doulepse kai mou evgale to minima "yparxei ena provlima to opoio empodizei ton akrivo elenxo ths adeias aytou tou ypologisti apo ta window" ligo prin na anoiksoun ta windows

thelo episis na sas po oti meta tin antigrafi den afisa ton ypologisti na anoiksei alla ton ekleisa apeytheias meta thn liksi tis antigrafis

ti na kano?

Αρχική απάντηση από morph [12-10-2004 10:23]

γίνεται να καρατήσεις κατευθείαν σε DVD to backup, να θέλεις. Γίνεται και να το κρατήσεις στο δίσκο (από default settings σπάει το αρχείο αν 2 GB) και μετά τα περνάς σε DVD. Διαλέγεις και παίρνεις.

Φορματ δεν έχω κάνει ποτέ με το ghost οπότε δεν ξέρω με βεβαιότητα. Μπορείς όμως να κάνεις φορματ με άλλο πρόγραμμα (fdisk, partition magic klp) και μετά κρατάς το backup με το ghost. (ίσως και να μην κάνει το ίδιο το ghost φορματ, δεν βρήκα κάτι στα help files του)

Εχω κανει image με dvd αλλα τωρα μαλλον επειδη το image ηταν μαγαλο(6gb)μαλλον γι'αυτο δεν εγινε.....Αυτο που μου λες να το κρατησω στο δισκο και μετα να το χωρισω σε 2 dvd γινεται?

Εννοω θα ειναι bootable?και μετα θα μου ζηταει το 2ο dvd?

Το εχεις ξανακανει?

Oσο για το format πως να γινει με το fdisk αφου ειναι ntfs?

Θελω να κανω format στο C οποτε ουτε με το partition magic λογικα θα γινεται....:innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.