Jump to content

NORTON GHOST!

cattino

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable

Μερικοι controllers υποστηριζονται μια χαρα.

υπάρχει πουθενά κανενα λινκ για περισότερες πληροφορίες ?? μήπως το Acronis True Image τους υποστηρίζει ή να μην μπω καν στον κόπο να το κατεβάσω ?

Το Acronis υποστηρίζει resizing σε ReiserFS κάτι που το ghost δεν μπορεί να κάνει.

Επίσης το Acronis φτιάχνει 6 bootable δισκέτες (=πολύ πράμα σε drivers) άρα δε θα έχεις πρόβλημα με οποιαδήποτε συσκευή.

Γενικά μου φαίνεται ότι το ghost πάλιωσε και θέλει ένα ρετουσάρισμα.

Αρχική απάντηση από colt3003

υπάρχει πουθενά κανενα λινκ για περισότερες πληροφορίες ?? μήπως το Acronis True Image τους υποστηρίζει ή να μην μπω καν στον κόπο να το κατεβάσω ?

Επισημα δεν υποστηριζεται τιποτα σε raid, μονο με δοκιμη θα δεις τι παιζει και τι δεν παιζει.

προβλεπω η symantec να θαβει το ghost μολις τωρα για ασχετο λογο διαβασα ενα pdf με οδηγιες για το ghost 9 και λεει οτι υποστηριζει images τοy drive image

λογικα θα τα κανει συμβατα για να θαψει ενα απο τα δυο

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από bourlas

προβλεπω η symantec να θαβει το ghost μολις τωρα για ασχετο λογο διαβασα ενα pdf με οδηγιες για το ghost 9 και λεει οτι υποστηριζει images τοy drive image

λογικα θα τα κανει συμβατα για να θαψει ενα απο τα δυο

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Αναμενομενο να βαλει υποστηριξει απο την στιγμη που εχει στην κατοχη της το Driveimage εδω και καιρο. Οσο για το θαψιμο τιποτα δεν ειναι σιγουρο, ισως να αφησει το driveimage στο lowend κομματι και να βαλει το Ghost στο enterprise.

Αρχική απάντηση από duende

τον wd που εχω στον sata silicon image 3112 της μητρικης τον βλεπει κανονικα το 2003

Και εγώ μόνο για απλό sata έλεγα όχι για raid οπότε να ελπίζω για τον sis 180 που εχει επάνω η gigabyte .... είδωμεν.

Αρχική απάντηση από ZAK

...........................

a:\ghost -FNI (Disables Direct IDE Access support) βλέπει SATA δίσκους...........

To εχεις δοκιμασει σε ολους τους controllers αυτο, γιατι σε βλεπω πολυ απολυτο? Sata και Raid βλεπει, το θεμα ειναι αν τα βλεπει σε ολους τους controllers.

Αρχική απάντηση από ZAK [01-10-2004 12:46]

Συγνώμη αν δεν έχω καταλάβει καλά, αλλά για την δουλειά που θέλεις δεν νομίζω να κάνει το ghost. Έστω ότι υποστηρίζει sata disks. Ναι μεν κάνει συμπίεση αλλά μην φανταστείς τίποτα τρελό. Το ghost χρησιμοποιείται και "σώζει" όταν πρόκειται για επαναφορά ρυθμίσεων, εγκατάστασης και γενικά στησίματος. Όταν έχεις 80GB και το κάνεις Image, τότε το image που θα δημιουργηθεί θα πιάνει κοντά στα 60GB, με full συμπίεση, (δηλ χρειάζεσαι 60GB ελεύθερα) και άσε που θα κάνει ώρες... να φτιάξεις το Image και ώρες πάλι επαναφορά από το Image!

Βολεύει να το χρησιμοποιήσεις όταν έχεις σε κάποιο partition τα windows και κάτι πάει στραβά και χρειαστείς να τα ξαναφορτώσεις.

ghost θελω κανω στον ενα partition! θελω βα φανταζομαι οτι γινεται αυτο!

ΤΟ ghost 2003 βλεπει μια χαρά τους SATA δίσκους σε sil3112 αλλά δεν υποστηρίζει raid. Οταν είχα raid1 και προσπάθησα να κρατήσω backup τα έκανε θάλασσα. Ομοίως και με το raid0.

@cattino

Γινεται!

Εγώ είχα πρόβλημμα με το ghost στον shuttleX για κάποιο λόγο, δεν φορτώνει και βγάζει errors που και η εταιρεία δεν μπόρεσε να λύσει. Δεν είχε όμως σχέση μετ ΣΑΤΑ δίσκους. Εκεί ε΄βγαζε error

Λεπτομερώς φαίνεται εδώ:

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4495

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.