cattino Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2004 το εχει δοκιμασει κανεις??? αν ναι θα ηθελα μια αποψη. η αν εχει να προτινει καπιος κατι καλυτερο!!!! βασικα θελω να κανω ενα format! απο το πασχα εχω να κανω! ρεκορ!! και μετα να στισω το pc με τα progs του και να το κανω ενα ωραιο system back up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 προτεινεται ανεπιφυλακτα!ghostarei ειτε δισκο ειτε παρτισιονσε cd 'η σε αλλο παρτιοτιον/δισκο...γενικως σωζει ζωες :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Πολυ καλο ειναι, αν και τους τελευταιους μηνες δουλευω το Acronis True Image Server Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Σεπτέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Σε περίπτωση που κάποιο μηχάνημα δεν σε αφήνει να ghostareis (με norton ghost 2003 disk), ξέρετε καμιά πατέντα. Αυτό έτυχε να γίνει σε κάτι μηχανάκια compaq (μοντέλο δεν θυμάμαι). Αναγκάστηκα να bootaro από cd norton ghost 9 και να ghostaro, αλλά μου μαμήθηκε η ψυχολογία. Όσο και αν το πάλευα δεν έλεγε να παίξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Απαιχτο,αποθηκευεις τα παντα σε ενα dvd και μετα απο 15-20 ειναι ολα οπως πριν!Ουτε drivers ουτε τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Μετα απο μια επιτυχημενη εγκατασταση ειναι οτι πρεπει και δε χρειαζεται να τα σωσεις σε dvd κατευθειαν στο σκληρο.Go for it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 29, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Μην το σκέφτεσαι καν.Καλύτερο δεν πιστευω να υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Σεπτέμβριος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Πολυ καλο ειναι, αν και τους τελευταιους μηνες δουλευω το Acronis True Image Server Θα συμφωνησω! Το Acronis True Image ηταν πολυ καλο, με παρα πολλες επιλογες και πολυκαλη συμπιεση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Σεπτέμβριος 29, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 thanks all!!!!!! θα το τιμησω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 29, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RaNd Θα συμφωνησω! Το Acronis True Image ηταν πολυ καλο, με παρα πολλες επιλογες και πολυκαλη συμπιεση!! ναι πολυ καλο και με κολπο ωστε να κανεις image ακομα και το drive c: μεσα απο τα windows xoris re-bootαλλα οπως και ο νορτον περναει ενα service και τρεχει και ενα προγραμματακι ολη την ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Επειδη δεν το εχω χρησιμοποιησει αυτο το prog τι ακριβως κανει??Εχω περιπου στο μυαλο μου τι κανει αλλα πρακτικα που χρησιμοποιηται??Παιρνουμε image το λειτουργικο οταν λειτουργει περιφημα και οταν ψιλοστραβωσει κανουμε formaτ και περναμε το image πισω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 30, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Ειπαμε,αυτο το προγραμμα χρησιμοποιειται ως εξης, Το καλυτερο ειναι να κανεις format για να ειναι ολα καθαρα. Επειτα φορτωνεις windows-drivers ή οτι αλλο θελεις και οταν εισαι ετοιμος το κανεις image ειτε στον σκληρο,σε αλλο partition,ειτε σε cd-dvd.(σκεψου οτι οπως τον αφησεις εκεινη τι στιγμη πριν το image θα ειναι παντα....ετσι βαζε πραγματα που σου χρειαζονται και οχι πχ καποιο game....αυτο ειναι δικο σου θεμα βεβαια. Μετα οποτε σου παρουσιασει κατι ο υπολογιστης και θελεις νεα εγκατασταση δε θα βαζεις παλι τα windows και τα συναφη,διοτι μπορεις με to norton gost να ξαναμπουν ολα σε 15-20 λεπτα! Επισης το norton gost κανει και συμπιεση,δηλαδη συγκεκριμενα εγω εγω κανει image πανω απο 4.38 gb (γυρω στα 6.5 μαλλον....δε θυμαμαι). Και το καλυτερο ειναι οτι το cd-dvd ειναι start-up..... Ειναι απο τα πιο χρησιμα προγραμματα που κυκλοφορουν κατα τη γνωμη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Οκτώβριος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Μαλιστα..Και απο που μπορω να κατεβασω ενα trial για να το δοκιμασω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Οκτώβριος 1, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αλλη μια ψήφος εμπιστοσύνης!Το τιμάω δεόντος οπως και αλλα εργαλεία που εχει το Hiren's Boot CDΠριν κανω φορματ κανω ενα ghost σε περιπτωση που κατι τύχει, κατι ξεχάσω να αντιγράψω, ή βαριέμαι να ξαναεγκαταστήσω τα παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 τωρα για trial δε ξερω,ουτε εδω εχει...http://www.symantecstore.com/dr/sat1/ec_MAIN.Entry17c?CID=0&SID=27674&SP=10007&PN=5&PID=646353&DSP=&CUR=840&PGRP=0&CACHE_ID=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 με τη χρήση sata τι παίζει πως του εξηγείς τι drivers να φορτωσει?μια φορά που δοκίμασα να κάνω μου έκανε restart και μετά δεν έβρισκε καν δίσκο!αν ο δίσκος είναι μοιρασμένος και θέλω στο dvd να κοπεί μόνο το κομμάτι του λειτουργικού δεν χαλάει στο restore την διαμόρφωση του δίσκου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Οκτώβριος 1, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 ρε παιδιά, το ghost που λέμε τώρα είναι μια δισκετούλα, που τρέχει σε dos, κάτι σαν την startup disk. Βέβαια υπάρχει και πρόγραμμα στα windows αλλά δεν χρειάζεται.. Δεν χρειάζεται να τρέχει ούτε service ούτε τίποτα...Τώρα για τους sata δίσκους, είναι καλή ερώτηση!!!Λογικά θα πρέπει να έχει βγει κάποια έκδοση του ghost που να υποστηρίζει και αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Βασικα εχω την εκδοση 2003 και δεν εχει απο μονο του υποστηριξη sata...Σε μενα παντως δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.....θα το κοιταξω και θα σας πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Οκτώβριος 1, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 εγω που εχω sata και raid0 θα βεβαιωθω οτι υποστηριζει και μετα θα προχορησω! δεν παιζει να γινει μαπα!! 80GBb mp3 και φωοτογραγιες απο διακοπες και τετοια δεν επιτρεπεται να χαθουν! (την εχω πατησει μια φορα και δεν παιζει να ξανασυμβει κατι τετοιο!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Οκτώβριος 1, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από cattino [Σήμερα, στις 13:25] εγω που εχω sata και raid0 θα βεβαιωθω οτι υποστηριζει και μετα θα προχορησω! δεν παιζει να γινει μαπα!! 80GBb mp3 και φωοτογραγιες απο διακοπες και τετοια δεν επιτρεπεται να χαθουν! (την εχω πατησει μια φορα και δεν παιζει να ξανασυμβει κατι τετοιο!!) Συγνώμη αν δεν έχω καταλάβει καλά, αλλά για την δουλειά που θέλεις δεν νομίζω να κάνει το ghost. Έστω ότι υποστηρίζει sata disks. Ναι μεν κάνει συμπίεση αλλά μην φανταστείς τίποτα τρελό. Το ghost χρησιμοποιείται και "σώζει" όταν πρόκειται για επαναφορά ρυθμίσεων, εγκατάστασης και γενικά στησίματος. Όταν έχεις 80GB και το κάνεις Image, τότε το image που θα δημιουργηθεί θα πιάνει κοντά στα 60GB, με full συμπίεση, (δηλ χρειάζεσαι 60GB ελεύθερα) και άσε που θα κάνει ώρες... να φτιάξεις το Image και ώρες πάλι επαναφορά από το Image!Βολεύει να το χρησιμοποιήσεις όταν έχεις σε κάποιο partition τα windows και κάτι πάει στραβά και χρειαστείς να τα ξαναφορτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.