Jump to content

Αγορά νέου Φορητού Η/Υ

tribe

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά νέου φορητού .

Το χρήματα είναι γύρω στα 800 με 900 ευρώ.

Η δουλειά που γίνεται στον φορητό είναι κυρίως Photoshop και Illustrator και σύνδεση με 2η οθόνη για παρουσιάσεις.

Δεν με πολυενδιαφέρει να είναι 17άρα η οθόνη μιας και την συνδέω με την εξωτερική.

Ψάχνω κάτι με 8gb μνήμη σίγουρα.Ανάμεσα στους επεξεργαστές είναι μεγάλη διαφορά i5 με i7;

Από κάρτα γραφικών μιας και λειτουργούμε και το Maya και το Αutocad θα ήθελα να έχει δεύτερη αλλά όχι τίποτα τρομερό (παιζω και κανα παιχνίδι τύπου dota2 ,rayman ,sonic και στις πολύ ελεύθερες ώρες diablo )

Έχω κοιτάξει κάποια

1)Dell 7720 Dell Inspiron 7720 (i7-3630QM, 8GB, 1TB, nVidia GT 650Μ 2GB) linux special edition laptop | Dell Inspiron laptops στο e-laptops.gr

2)Sony Vaio i7

3)Hp Envy dv7

Βέβαια αυτά είναι λίγο πάνω από το budget μου γι'αυτό θα ήθελα τις συμβουλές σας μιας και δεν ξέρω τι θα έπρεπε να μειώσω επεξεργαστή;Κάρτα γραφικών;Για παράδειγμα αυτός ο Dell 15r ή ο Dell 17r αν του έβαζα και 8gb μνήμη θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και σε βάθος χρόνου πάνω στην εργασία;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

(Μία πρόσθεση να κάνω ότι έχω ήδη ssd δίσκο που μπορώ να τον μετακινλησω στον νέο οπότε δεν με απασχολεί ιδιάιτερα )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.