Jump to content

Αλλαγή τροφοδοτικού

gerasimos14

Recommended Posts

Καλησπέρα.Μετά από 5 χρόνια χρήσης του τροφοδοτικού μου αποφάσισα να αλλάξω και να πάω σε κάτι μεγαλύτερο.Αυτήν την στιγμή έχω ένα 400αρι μάρκα "μέκαψες" .Ο υπολογιστής απαρτίζεται από :

CPU : Core2Quad Q8400 @2.66

MB : ASUS P5QD TURBO

RAM : 2*1GB A-Data EXTREME DDR2 1066+ και 2*2GB G.Skill G2*8500CL5-2GBPI

GPU : Nvidia GeForce GT220

Φίλος μου πρότεινε αυτό PSU :: Ms-Tech Power Supply 650W ATX 24 pin Green Diamond MS-N650-GD Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

Αναζητώ κάτι μέχρι περίπου τα 50 ευρώ και μέχρι αυτήν την παροχή.

Ευχαριστώ

Πάνω από 100-150 watt στην πρίζα δεν ζητάει το μηχάνημά σου οπότε αυτή τη φορά δώσε έμφαση στην ποιότητα. Και αυτό που κοιτάς δεν θα έλεγα ότι ξεχειλίζει. :)

PSU :: XFX Power Supply 450W ATX 24 pin Core Edition PRO450W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

PSU :: Corsair Power Supply 430W ATX 24 pin CX CP-9020046-EU Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

PSU :: Fortron Power Supply 400W ATX 24 pin Hexa 400 Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

PSU :: Thermaltake Power Supply 430W ATX 24 pin Smart SP-430P Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.