Jump to content

samsung galaxy s4

Panoslix

Recommended Posts

Γεια σας αυτες τις μερες προκειτε να αγορασω το s gs4 active αλλα δυστυχως δν ξερω αν θα κανει η θηκη του αδερφου του στο active https://www.skroutz.gr/s/3248142/Samsung-Protective-Cover-Blue-i9505-Galaxy-S4.html

ξερει κανεις τιποτα σχετικα μην την αγορασω και παν τζαμπα τα λεφτα ?? (+ κατι που ξεχασα ... ηθελα να ρωτησω και για την προστατευτικη μεμβρανη(screen protector) )

ευχαριστω πολυ! :)

Γεια σας αυτες τις μερες προκειτε να αγορασω το s gs4 active αλλα δυστυχως δν ξερω αν θα κανει η θηκη του αδερφου του στο active https://www.skroutz.gr/s/3248142/Samsung-Protective-Cover-Blue-i9505-Galaxy-S4.html

ξερει κανεις τιποτα σχετικα μην την αγορασω και παν τζαμπα τα λεφτα ?? (+ κατι που ξεχασα ... ηθελα να ρωτησω και για την προστατευτικη μεμβρανη(screen protector) )

ευχαριστω πολυ! :)

οι θήκες του απλού S4 δεν κάνουν στο Active (και το αντίστροφο)

ναι αλλα για το s4 active δν εχω βρει καμια θηκη ... μηπως ξερεις εσυ τπτ καποιο λινκ ??

(+ ξερεις και για τη μεμβρανη?? γτ ειναι και οι 2 οθονες 5')

Το πως είναι 5" δεν λέει απόλυτος τίποτα (να το ξέρεις) το σχήμα τις πρόσοψης είναι που μετράει. αυτό στο θέμα τις μεμβράνης.

τώρα δοκίμασε σε αυτό το link

Βρείτε s4 active στο eBay. Τα πάντα στέλνονται προς Ελλάδα! Από τις αγαπημένες σας κατηγορίες: Mobile Phones & Communication,Mobile Phone & PDA Accessories,Cases & Covers,Screen Protectors,Chargers & Docks,Mobile & Smart Phones,Headsets,Cables & Adap

μια περίεργη ερώτηση...θα πάρεις κινητό ανθεκτικό σε γρατζουνιές, χτυπήματα, αδιάβροχο και θα του φοράς θήκη?

Που λεει στα χαρακτηρηστικα οτι ειναι ανθεκτικο σε γρατζουνιες στο σωμα;

μια περίεργη ερώτηση...θα πάρεις κινητό ανθεκτικό σε γρατζουνιές, χτυπήματα, αδιάβροχο και θα του φοράς θήκη?

αληθεια αυτο δν το λεει πουθενα λεει απλος οτι ειναι πιο ανθεκτικο απο το κανονικο και οτι απλος ειναι waterproof - duskproof κι ετσι κι αλλιως θα θελα μια θηκη εστω και με αντοχης κινητο γτ δν εχω καμια ορεξη να το πεταω απο δω κι απο κει μονο κι μονο εχει αντοχη για αυτο θελω απαντηση στο παραπανω ερωτημα μου :)

Αυτό το τηλέφωνο που θες να πάρεις είναι S4 μόνο στο όνομα. Μιλάμε για μεγάλη απάτη... Μην δώσεις τα λεφτά σου τσάμπα.

Δε εδώ

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου

γτ???? εξηγησε μου λιγο πλζ γτ εγω το εχω χειριστει και μου φανηκε πολυ καλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.