Panoslix Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2013 Γεια σας αυτες τις μερες προκειτε να αγορασω το s gs4 active αλλα δυστυχως δν ξερω αν θα κανει η θηκη του αδερφου του στο active https://www.skroutz.gr/s/3248142/Samsung-Protective-Cover-Blue-i9505-Galaxy-S4.html ξερει κανεις τιποτα σχετικα μην την αγορασω και παν τζαμπα τα λεφτα ?? (+ κατι που ξεχασα ... ηθελα να ρωτησω και για την προστατευτικη μεμβρανη(screen protector) ) ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 Γεια σας αυτες τις μερες προκειτε να αγορασω το s gs4 active αλλα δυστυχως δν ξερω αν θα κανει η θηκη του αδερφου του στο active https://www.skroutz.gr/s/3248142/Samsung-Protective-Cover-Blue-i9505-Galaxy-S4.html ξερει κανεις τιποτα σχετικα μην την αγορασω και παν τζαμπα τα λεφτα ?? (+ κατι που ξεχασα ... ηθελα να ρωτησω και για την προστατευτικη μεμβρανη(screen protector) ) ευχαριστω πολυ! οι θήκες του απλού S4 δεν κάνουν στο Active (και το αντίστροφο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoslix Αύγουστος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 ναι αλλα για το s4 active δν εχω βρει καμια θηκη ... μηπως ξερεις εσυ τπτ καποιο λινκ ??(+ ξερεις και για τη μεμβρανη?? γτ ειναι και οι 2 οθονες 5') Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 ναι αλλα για το s4 active δν εχω βρει καμια θηκη ... μηπως ξερεις εσυ τπτ καποιο λινκ ??(+ ξερεις και για τη μεμβρανη?? γτ ειναι και οι 2 οθονες 5')Το πως είναι 5" δεν λέει απόλυτος τίποτα (να το ξέρεις) το σχήμα τις πρόσοψης είναι που μετράει. αυτό στο θέμα τις μεμβράνης.τώρα δοκίμασε σε αυτό το linkΒρείτε s4 active στο eBay. Τα πάντα στέλνονται προς Ελλάδα! Από τις αγαπημένες σας κατηγορίες: Mobile Phones & Communication,Mobile Phone & PDA Accessories,Cases & Covers,Screen Protectors,Chargers & Docks,Mobile & Smart Phones,Headsets,Cables & Adap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoslix Αύγουστος 27, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Αύγουστος 27, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 μια περίεργη ερώτηση...θα πάρεις κινητό ανθεκτικό σε γρατζουνιές, χτυπήματα, αδιάβροχο και θα του φοράς θήκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 28, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2013 μια περίεργη ερώτηση...θα πάρεις κινητό ανθεκτικό σε γρατζουνιές, χτυπήματα, αδιάβροχο και θα του φοράς θήκη?Που λεει στα χαρακτηρηστικα οτι ειναι ανθεκτικο σε γρατζουνιες στο σωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoslix Αύγουστος 28, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2013 μια περίεργη ερώτηση...θα πάρεις κινητό ανθεκτικό σε γρατζουνιές, χτυπήματα, αδιάβροχο και θα του φοράς θήκη? αληθεια αυτο δν το λεει πουθενα λεει απλος οτι ειναι πιο ανθεκτικο απο το κανονικο και οτι απλος ειναι waterproof - duskproof κι ετσι κι αλλιως θα θελα μια θηκη εστω και με αντοχης κινητο γτ δν εχω καμια ορεξη να το πεταω απο δω κι απο κει μονο κι μονο εχει αντοχη για αυτο θελω απαντηση στο παραπανω ερωτημα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Αύγουστος 28, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2013 Αυτό το τηλέφωνο που θες να πάρεις είναι S4 μόνο στο όνομα. Μιλάμε για μεγάλη απάτη... Μην δώσεις τα λεφτά σου τσάμπα. Δε εδώ Στάλθηκε από το GT-N7100 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panoslix Αύγουστος 29, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Αυτό το τηλέφωνο που θες να πάρεις είναι S4 μόνο στο όνομα. Μιλάμε για μεγάλη απάτη... Μην δώσεις τα λεφτά σου τσάμπα. Δε εδώ Στάλθηκε από το GT-N7100 μου γτ???? εξηγησε μου λιγο πλζ γτ εγω το εχω χειριστει και μου φανηκε πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.