iko12 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2013 Παιδιά πρόσφατα μου αγόρασαν ένα μπλάκμπερι το οποίο είναι cdma και είναι κλειδωμένο. Η πρώτη ερώτηση είναι αν μπορώ να το ξεκλειδώσω και η δεύτερη άν θα έχω πρόβλημα με την σύνδεση που έχω στην wind. Αν γίνεται απαντήστε το συντομότερο να ξέρω τι να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Αύγουστος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2013 Δεν εχει καν SIM δηλαδη οπως τα πρωτα iPhone? Ποιος ηταν ο αρχικος του παροχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iko12 Αύγουστος 26, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2013 Δεν εχει καν SIM δηλαδη οπως τα πρωτα iPhone? Ποιος ηταν ο αρχικος του παροχος?Ακριβώς δεν έχει sim. ο πρώτος πάροχος είναι η verizon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 26, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2013 CDMA δεν υποστηρίζεται από τα Ελληνικά δίκτυα.Αν δεν υποστηρίζει και GSM δίκτυα τότε στην Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις σήμα στην συσκευή αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Αύγουστος 26, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2013 Αν και η Verizon χρησιμοποιει και ευρωπαικες μπαντες (αρα και ελληνικες), χωρις SIM ομως νομιζω πως δεν θα μπορεις να το δουλεψεις στα ελληνικα δικτυα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 27, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 Παιδιά πρόσφατα μου αγόρασαν ένα μπλάκμπερι το οποίο είναι cdma και είναι κλειδωμένο. Η πρώτη ερώτηση είναι αν μπορώ να το ξεκλειδώσω και η δεύτερη άν θα έχω πρόβλημα με την σύνδεση που έχω στην wind. Αν γίνεται απαντήστε το συντομότερο να ξέρω τι να κάνω.Μοντελο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iko12 Αύγουστος 29, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 το 8330 curve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.