iko12 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2013 Παιδιά πρόσφατα μου αγόρασαν ένα μπλάκμπερι το οποίο είναι cdma και είναι κλειδωμένο. Η πρώτη ερώτηση είναι αν μπορώ να το ξεκλειδώσω και η δεύτερη άν θα έχω πρόβλημα με την σύνδεση που έχω στην wind. Αν γίνεται απαντήστε το συντομότερο να ξέρω τι να κάνω.
z3et Αύγουστος 26, 2013 #2 Αύγουστος 26, 2013 Δεν εχει καν SIM δηλαδη οπως τα πρωτα iPhone? Ποιος ηταν ο αρχικος του παροχος?
iko12 Αύγουστος 26, 2013 Author #3 Αύγουστος 26, 2013 Δεν εχει καν SIM δηλαδη οπως τα πρωτα iPhone? Ποιος ηταν ο αρχικος του παροχος?Ακριβώς δεν έχει sim. ο πρώτος πάροχος είναι η verizon.
billpeppas Αύγουστος 26, 2013 #4 Αύγουστος 26, 2013 CDMA δεν υποστηρίζεται από τα Ελληνικά δίκτυα.Αν δεν υποστηρίζει και GSM δίκτυα τότε στην Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις σήμα στην συσκευή αυτή.
z3et Αύγουστος 26, 2013 #5 Αύγουστος 26, 2013 Αν και η Verizon χρησιμοποιει και ευρωπαικες μπαντες (αρα και ελληνικες), χωρις SIM ομως νομιζω πως δεν θα μπορεις να το δουλεψεις στα ελληνικα δικτυα.
narta Αύγουστος 27, 2013 #6 Αύγουστος 27, 2013 Παιδιά πρόσφατα μου αγόρασαν ένα μπλάκμπερι το οποίο είναι cdma και είναι κλειδωμένο. Η πρώτη ερώτηση είναι αν μπορώ να το ξεκλειδώσω και η δεύτερη άν θα έχω πρόβλημα με την σύνδεση που έχω στην wind. Αν γίνεται απαντήστε το συντομότερο να ξέρω τι να κάνω.Μοντελο;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.