Lifescarcity Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2013 Γεια χαρα παιδια,εχω απηυδήσει ψαχνοντας οθονη για τον καινουργιο μου η/υ διοτι δεν βρισκω ακρη!Μπορειται να μου δειξετε κανα link απο ελληνικο site για κανενα νεο μοντελο οθονης?Το ιδανικο θα ταν IPS με χαμηλο input lag αλλα ξερω οτι ζηταω πολλα με αυτα τα λεφτα!Το μονιτορ που ειχα ηταν το SAMSUNG SYNCMASTER P2250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylar335 Αύγουστος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2013 Dell U2312HM δες χαρακτηριστικά και Review . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lifescarcity Αύγουστος 25, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2013 Dell U2312HM δες χαρακτηριστικά και Review .To χα στα υποψην αλλα μου ξίνησε η ημερομηνια παραγωγης...κοντευει να κλεισει 2 χρονια...Ξερω γω μηπως δεν εχει εξελιχθει τοσο η τεχνολογια σε αυτον τον τομεα και τι παρεις φετινο τι πριν 2 χρονια βγαζει το ιδιο αποτελεσμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2013 Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά και στην Dell S2340L. Η συγκεκριμένη που έχω δεν έχει καθόλου bleeding και το καλό είναι ότι έχει προσθέσει και διάφορα features η Dell (Φυσικά το μαύρο δεν είναι καταύμαρο / σαν να έχει μια επίστρωση φωτός από πάνω αλλά φωτίζεται παντού το ίδιο, ή τουλάχιστον έτσι γίνεται στην δική μου.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lifescarcity Αύγουστος 25, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2013 Τι γνωμη εχετε για το HP PAVILION 22XI 22' παιδια?Ειναι το πιο προσφατο μοντελο που μπορεσα να βρω με καλα χαρακτηριστικα.Επισης αν εχετε την καλοσυνη ξεκαρετε το Samsung LED 24'' S24B370H ή LG-23EA63V και να μου πειτε τη γνωμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 26, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2013 Αν και δεν γνωρίζω πολλά, θα σου έλεγα την LG από αυτές που πρότεινες παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lifescarcity Αύγουστος 26, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2013 Αν και δεν γνωρίζω πολλά, θα σου έλεγα την LG από αυτές που πρότεινες παραπάνω. και γω προς στα εκει γερνω.Τα reviews δεν ειναι παρα μονο θετικα για την LG μονο μερικα παραπονα για την μη καλης ποιοτητας βαση αλλα δεν με ενδιαφερει(δεν χτυπαω το γραφειο ...μονο τοιχους ) καλυτερα απο την αλλη για να ειναι μειωμενη η τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 29, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2013 Από το κινητό που είμαι δε βολεύει να ψάξω, και από μνήμης δε μου λένε κάτι, αλλά συνήθως και η hp lg panels βάζει.Παρεμπιπτόντως, πρόσφατα είχε βάλει το eshop προσφορά την 23 αρα 145€.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmelis Σεπτέμβριος 3, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.161880Εγω επελεξα αυτην. Νομιζω πως ειναι το καλυτερο value for money σε αυτα τα λεφτα, και πιστεψε με ελιωσα αρκετο καιρο ψαχνοντας reviews και γνωμες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 3, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 +1 για DELL U2412Πρεπει να εχει και καλο inputLag ριξε μια ματια στο tftcentralΕιναι και 1920χ1200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photonium Σεπτέμβριος 3, 2013 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Καλησπέρα και απο εμένα εγώ θα σου πρότεινα και κάτι διαφορετικό κοντά στα λεφτά σου. Philips 234E5QHAW/00 23IN LED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.