crazysax Αύγουστος 27, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2013 Αν μπορείς να μού πεις την γνώμη σου καλοδεχουμενη Γιατί τα περιμένω αύριο το πρωί άμα είναι να μην την πάρω και δεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή για διάβασμα.ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazysax Σεπτέμβριος 3, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 το τελικο αποτελεσμα ειναιMsystems.gr - Προϊόντα - Asus Z87-DeluxeIntel Core i7 4770K(1150/3.5GHz/8MB) - Επεξεργαστές (CPU) - plaisio.grMsystems.gr - Προϊόντα - Kingston 16GB HyperX Predator T2 2133MHz CL11 (Kit of 2)Samsung 840 Series 120GB SSD (2.5, Sata 6Gb s) - Δίσκοι SSD - plaisio.grCorsair 650HXEU professional modular - Τροφοδοτικά (PSU) - plaisio.grSamsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk - Οπτικά (CD-DVD) - plaisio.grψυκτρα δεν πηρα θα παρω καποια στιγμη της noctua NOCTUA NH-U14S απο οτι ειδα στα τεστ ειναι απο τις καλυτερες.θελω την γνωμη σας για καρτα γραφικων.οπως ειπα δεν παιζω παιχνιδια.η ηκονα με την on board καρτα στις ταινιες δεν ειναι και η καλυτερη.οποτε πρεπει να προβω στην αγορα καρτας.ειδα αυτη ZOTAC GF GT 610 ZONE 1GB DDR3 PCI-E για οικονομικη και ησυχη.τι λετε? εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Σεπτέμβριος 3, 2013 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Τσαμπα λεφτα η 610, η on board μια χαρα θα ειναι για ταινιες.Λιγο πολυ τα ιδια χαλια ειναι και οι 2, διαφορα θα δεις σε 640 και πανω.Και απο οσο διαβασα η on board τρωει overclocking και παει μια χαρα σε 630-640 performance.Το λιγοτερο για αγορα 650/7750 και μετα απλα αν θες καλυτερο πας σε 650 Τι βοοστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazysax Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Και απο οσο διαβασα η on board τρωει overclocking και παει μια χαρα σε 630-640 performance.εχουμε κανενα λινκ/οδηγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 4, 2013 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Aν είσαι μόνο για ταινίες και δε θα παίξεις παιχνίδια όπως λές, ποιό το νόημα να κλοκάρεις την HD 4600? Edit: Tην ποιά? Τί καρτάρα είναι αυτή... RAW POWER Εdit 2: Να τη και κλοκαρισμένη με +0.2V για 1,75 Ghz Άστην ήσυχη, δεν αξίζει να ασχοληθείς καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazysax Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 η τηλεοραση ειναι hd και δεν εχω καλη εικονα γι αυτο ψαχνομαι.αν ειναι να δω διαφορα προς το καλυτερο οπως λεει ο φιλος πιο πανω τοτε πεςτε μου κατι σε 650/7750 αθορυβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 4, 2013 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 H 650 δεν αξίζει τα λεφτά της, κοστίζει όσο η 7770 και είναι χειρότερη.Οπότε είτε πας σε 7750Sapphire Radeon HD7750 1GB GDDR5 | Skroutz.grη ακόμα καλύτερα σε 7770Ghz με 10-15€ πιο πάνω, η οποία είναι η μέρα με τη νύχτα με την 7750, κάνει και για (ελαφρύ) gaming.Sapphire Radeon HD7770 1GB GHz Edition | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazysax Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 με ενδιαφερει παρα πολυ το αθορυβο.στα bench βλεπω ολες αυτες στην χαλαρη κατασταση στα 40db και σε παιχνιδια 50-52 db.αυτο συγουρα δεν εινα αθορυβη...........κατι σε αθορυβη ? κατι τετοιο δλδ ASUS 90-C1CSB1-S0UAN0YZ GF GT640-DCSL-2GD3 PCI-E 3.0 - 2GB DDR3 901MHZ 2DVI HDMI SILENT IN αλλα σε καλλυτερη ποιοτητα μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν εχω δει κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 4, 2013 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 με ενδιαφερει παρα πολυ το αθορυβο.στα bench βλεπω ολες αυτες στην χαλαρη κατασταση στα 40db και σε παιχνιδια 50-52 db.αυτο συγουρα δεν εινα αθορυβη...........κατι σε αθορυβη ? κατι τετοιο δλδ ASUS 90-C1CSB1-S0UAN0YZ GF GT640-DCSL-2GD3 PCI-E 3.0 - 2GB DDR3 901MHZ 2DVI HDMI SILENT IN αλλα σε καλλυτερη ποιοτητα μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν εχω δει κατι αλλο.Κύτταξε πρακτικά μπορείς να τις ρυθμίσεις όλες αυτές να έχουν το fan 20-40% και δε θα ακούγεται ψίθυρος!Τώρα αν σώνει και καλά θες fanless gpu, σαν αυτή που μου έδειξες αλλά καλύτερη και καμμιά 30€ φθηνότερη, εδώ είσαι:Asus Radeon HD7750 1GB DirectCU Silent | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazysax Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 μια χαρα μου φενεται .αν μπορουσες να μου πεις κατι αναλογο σε nvidia θα ημουν απολυτα ευχαριστημενος. σε ευχαριστω πολυ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 4, 2013 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 δοκίμασε αρχικά με την ενσωματωμένη κι αν δεν σε ικανοποιήσει προσθέτεις την κάρτα αργότερα. Στο προηγούμενο σύστημά μου (775 socket) είχα σαλτάρει με το θόρυβο. Αλλάζοντας σε 3770k -με χειρότερο ενσωματωμένο από αυτό που θα αγοράσεις- και μια ψύκτρα της Noctua προς το παρόν δεν καίγομαι να αναβαθμίσω. Κι από θόρυβο είναι παράδεισος. ΟΚ εσύ κάνεις άλλη χρήση κι ίσως δεν αποφύγεις την κάρτα στο τέλος αλλά δοκίμασε λίγο πώς πάει χωρίς ξεχωριστή κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazysax Σεπτέμβριος 4, 2013 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Στο προηγούμενο σύστημά μου (775 socket) είχα σαλτάρει με το θόρυβο. . ετσι ημουν και εγω γι αυτο ψαχνομαι ετσι τωρα .εκανα καποιες ρυθμισεις στα γραφικα καλα ειναι τωρα αλλα οπως ειπες και εσυ θα καταληξω να παρω την καρτα γι αυτο ψαχνομαι.οποτε μια ησυχη nvidia θα με ενδιεφεραι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 4, 2013 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 H δυνατότερη fanless nvidia είναι αυτή που μου έδειξες εσύ. Asus GeForce GT640 2GB DirectCU Silent | Skroutz.gr (βλέπεις υπάρχει και φθηνότερα) Θα αγόραζα nvidia από amd any given day, ΑΛΛΑ φίλε μου εσύ θες κάρτα ειδικών συνθηκών. Αναρωτήσου λοιπόν: 640=7750=100€. Η 7750 είναι 44% καλύτερη. Αξίζει να χάσεις αυτή τη διαφορά μόνο και μόνο για να πάρεις το low profile μπρίκι της nvidia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 4, 2013 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 κοίτα όσο έψαχνα θεωρώντας ότι θα μπει και κάρτα, κοιτούσα την 7750 σε fanless έκδοση. Είχα fanless κάρτα -παλιά όμως- στο προηγούμενο. 1) σχεδόν ο,τιδήποτε σοβαρό διάβασα ξεκάθαρα πρότεινε μία 7770 με ανεμιστήρα να δουλεύει στο ρελαντί αντί της 7750.2) αν και δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά, είναι συχνά προτιμότερο (=λιγότερο θορυβώδες) να προτιμήσεις καταστάσεις που ένας καλός, αθόρυβος ανεμιστήρας δουλεύει σε χαμηλές στροφές παρά τυχόν fanless καταστάσεις όπου λόγω αυξημένων θερμοκρασιών άλλα σημεία του συστήματος (ανεμιστήρες κουτιού κλπ) ζορίζονται και κάνουν περισσότερο θόρυβο λόγω αυξημένων θερμοκρασιών. Μη θεωρείς αυτομάτως ότι το fanless ενός εξαρτήματος ισοδυναμεί με λιγότερο συνολικό θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.