SkySurfer Φεβρουάριος 7, 2008 #21 Φεβρουάριος 7, 2008 Εγώ έχω να πω οτι ο Ανδρέας δεν μπορεί να περπατήσει καθώς τον πονά η μέση. (μπορεί να βγει και ο ίδιος να το επιβεβαιώσει).Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, τον είχαν δεμένο με αλυσίδα και κολάρο δίπλα στο cascade. Benchαρε συνεχώς και του πετούσαν ένα μπωλ φαί. Αν έκανε πως σταματούσε, έπεφτε σφαλιάρα.ΥΓ: οι φωτό που έχει χωρίς κολάρο είναι για ξεκάρφωμα.
inertiacreep Φεβρουάριος 7, 2008 #22 Φεβρουάριος 7, 2008 χαχαχααααα!!!! ουρτου ραααα!!!! μέχρι και μοσχάρι με δαμάσκηνα τον ταίσαμε κιόλας!
SkySurfer Φεβρουάριος 7, 2008 #23 Φεβρουάριος 7, 2008 χαχαχααααα!!!! ουρτου ραααα!!!! μέχρι και μοσχάρι με δαμάσκηνα τον ταίσαμε κιόλας! Εγώ οτι σας τον παρεδωσα καινουργιέ και μου γύρισε πίσω μαπέ :smile045:
CrazyAnt Φεβρουάριος 8, 2008 #25 Φεβρουάριος 8, 2008 χαχαχααααα!!!! ουρτου ραααα!!!! μέχρι και μοσχάρι με δαμάσκηνα τον ταίσαμε κιόλας! κρατα κ τπτ για το καλοκαιρι που θα σκασω μυτη παντως ο βιντεος ολα τα γιουρος,και μ@μ@ ο spokesperson banana
inertiacreep Φεβρουάριος 8, 2008 #26 Φεβρουάριος 8, 2008 Κατέβα εσύ και μην αγχώνεσαι, δε μένουμε από προμήθειες...ίσα ίσα που το καλοκαιράκι υπάρχουν και περισσότεροι προορισμοί ανά τον νομό Υγεία να'χουμε... Ο kourman είναι ο spokesperson, τα respect στη μούρη του! Kalamata International Airport rulesss..με σεβασμό στον καπνιστή banana Ανδρέαααα τι επαθες ρααα? Βγες να πεις οτι είσαι καλά, αρχίζω και ανησυχώ...
hadji_a Φεβρουάριος 8, 2008 #27 Φεβρουάριος 8, 2008 Το μοτο ηταν "Bench till you drop" χεχεΕνα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια για οοοολλλλλλαααααα. Τα δαμασκηνα ηταν ολα τα λεφτα!!(ελπιζω με τα αντιφλεγμονωδη να ειμαι καλυτερα αυριο....)
eleven Φεβρουάριος 8, 2008 #28 Φεβρουάριος 8, 2008 Το μοτο ηταν "Bench till you drop " χεχε Ωχχχχχχχ Ανδρέα μην λες για σταγόνες μπροστά στον Ομηρο...........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.