Jump to content

Θερμοκρασία motheborad 114°C ??

teosard

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στο σύστημα της υπoγραφης μου με win8 καμιά φορά εκει που δουλεύει στο ρελαντί το σύστημα ξαφνικά ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας της CPU. Παρατηρώντας στο aida64 βλέπω οτι η θερμοκρασία στην motherboard ειναι κολλημένη στους 114°C και η θερμοκρασία της CPU κολλημένη στους 40°C (γιαυτό και οι ανεβασμένες στροφές του ανεμιστήρα) κάνοντας reboot ολα ερχονται στα κανονικα mobo:38°C , cpu:35°C

Αυτό μπορεί να συμβεί 1-2 φόρες την ήμερα η καποια μέρα καθόλου

Φυσικά το 114°C δεν είναι η πραγματική θερμοκρασία που εχει εκείνη την στιγμή η motherboard κάποιο σφάλμα υπάρχει software η hardware το θέμα είναι τι το προκαλεί αυτό?

τον επεξεργαστή τον εχω στα 4.2

προς το παρών απεγκατεστησα το ASUS AI SUITE μηπως αυτο κανει την ζημια

εχω το τελευταιο bios

εχω την εντυπωση οτι τελικά φταιει το ASUS AI SUITE απο εχθες που το απεγκατεστησα δεν μου το ξανακανε

το ASUS AI SUITE μου έδειχνε ότι το NB είχε τάση 54V και στο SB 24V

πρόβλημα μου είχε κάνει και το Fan expert από το ASUS AI SUITE φουλάριζε οποτε ήθελε όλους τους ανεμιστήρες στο τέρμα και τότε μερικά προγράμματα κολλούσαν

αν το θέλεις στο pc καντού manual εγκατάσταση και βάλε τα απόλυτος απαραίτητα χωρις sensor monitor, fan expert ...

Όντως το Ai suite φταει τελικα. Δεν πρόκειται να το ξαναβαλω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.