teosard Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2013 Καλησπέρα στο σύστημα της υπoγραφης μου με win8 καμιά φορά εκει που δουλεύει στο ρελαντί το σύστημα ξαφνικά ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας της CPU. Παρατηρώντας στο aida64 βλέπω οτι η θερμοκρασία στην motherboard ειναι κολλημένη στους 114°C και η θερμοκρασία της CPU κολλημένη στους 40°C (γιαυτό και οι ανεβασμένες στροφές του ανεμιστήρα) κάνοντας reboot ολα ερχονται στα κανονικα mobo:38°C , cpu:35°CΑυτό μπορεί να συμβεί 1-2 φόρες την ήμερα η καποια μέρα καθόλουΦυσικά το 114°C δεν είναι η πραγματική θερμοκρασία που εχει εκείνη την στιγμή η motherboard κάποιο σφάλμα υπάρχει software η hardware το θέμα είναι τι το προκαλεί αυτό?
DarkRaven Αύγουστος 23, 2013 #2 Αύγουστος 23, 2013 μηπως εχεις ενεργοποιησει κατα λαθος κανα overclock απο το bios της μητρικης?
teosard Αύγουστος 23, 2013 Author #3 Αύγουστος 23, 2013 τον επεξεργαστή τον εχω στα 4.2προς το παρών απεγκατεστησα το ASUS AI SUITE μηπως αυτο κανει την ζημια
teosard Αύγουστος 24, 2013 Author #5 Αύγουστος 24, 2013 εχω το τελευταιο biosεχω την εντυπωση οτι τελικά φταιει το ASUS AI SUITE απο εχθες που το απεγκατεστησα δεν μου το ξανακανε
Deus Αύγουστος 25, 2013 #6 Αύγουστος 25, 2013 το ASUS AI SUITE μου έδειχνε ότι το NB είχε τάση 54V και στο SB 24V πρόβλημα μου είχε κάνει και το Fan expert από το ASUS AI SUITE φουλάριζε οποτε ήθελε όλους τους ανεμιστήρες στο τέρμα και τότε μερικά προγράμματα κολλούσαν αν το θέλεις στο pc καντού manual εγκατάσταση και βάλε τα απόλυτος απαραίτητα χωρις sensor monitor, fan expert ...
teosard Αύγουστος 25, 2013 Author #7 Αύγουστος 25, 2013 Όντως το Ai suite φταει τελικα. Δεν πρόκειται να το ξαναβαλω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.