Lewnidas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 Σημερα κατεβασαν τα winxp το sp2 μετα φυσικα απο ολα τα updates pου ειχα κανει του sp1.H ερωτηση μου ειναι η εξης μηπως μπορω να βρω το sp2 που κατεβηκε απο το windows update μεσα σε καποιο φακελο ,ετσι ωστε να μην ξαναχρειαστει να το ξανακατεβασω?Και αλλη μια ερωτησουλα μηπως εχει κανεις καποιο λινκ να μου δωσει σχετικα με ενσωματωση του σπ2 μ,εσα στα winxp1 ετσι ωστε να εχω ετοιμο cdaki windowsxpsp2,το ειχα κανει αυτο με τα windows2k sp4 και ηταν καλη φαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=297 Εδώ εχει 2 οδηγούς πως θα το κάνεις το έκανε με XP gr με το SP2 και το δοκιμασα και δουλεύει τέλεια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 thnx φιλε καλη φαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Για slipstream του sp χρησιμοποιώ το nLite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.