Jump to content

Απιονισμένο νερό και άλατα !

ARMAGEDDON

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά τι ρίχνω στο απιονισμένο νερό για τα άλατα ώστε να μην έχω θέμα με την υδροψηξή μου !

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !

καλησπέρα παιδιά τι ρίχνω στο απιονισμένο νερό για τα άλατα ώστε να μην έχω θέμα με την υδροψηξή μου !

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !

οχι απιονισμένο νερό !! από το φαρμακείο water injection , αν βάλεις απιονισμένο θα χρειαστείς απο κατάστημα ενυδρείων φάρμακο για την μούχλα,

πήγα σε 4 φαρμακεία στην περιοχή μου και δεν είχαν αποσταγμένο οπότε τα πήρα και έριξα απ ιονισμένο :yes4:

λέω μα παράγγειλω τώρα δύο τέτοια να ησυχάσω και την δευτέρα που θα έρθει να αλλάξω την βλακεία με το καινούργιο !

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.810102

Δηλαδή θα κάνεις 3 αλλαγές? Απιονισμένο->coolant-> WFI κατάλαβα καλά? Αν ναι, δεν αξίζει το ενδιάμεσο στάδιο. Μια χαρά θα τρέξει μερικές μέρες το απιονισμένο μην ανησυχείς.

Στο δικό μου σύστημα θα ένοιωθα πιο ασφαλής με ένα καλό coolant παρά με wfi αλλά ο καθένας επιλέγει ότι νομίζει. Αν βάλεις wfi πρέπει να πάρεις κάτι για τα φύκη (δεν είναι μούχλα) και καλό θα ήταν να προσέχεις και λίγο το pH με strips ή κάποιο μέτρο αν έχεις ήδη. Δοκιμασμένες επιλογές είναι το PTNuke και το Mayhems αλλά και απο pet shop λογικά αν προσέξεις τα συστατικά και το pH θα είσαι εντάξει.

όχι μαν είχα της thermaltake το υγρό (πράσινο που είναι)

το οποίο είχε γίνει σκούρο και ήθελα να το αλλάξω

πηγα στα φαρμακεία δεν βρήκα αποσταγμένο πήγα στο supermarket και πήρα απιονισμένο και έβαλα

και την δευτέρα λεω να βάλω τέτοιο από το Link του eshop !

Καλά δεν πρότεινα να το τρέξει με νερό βρύσης. Αυτό που είπα είναι ότι ο,τι νερό και να βάλει δεν θα έχει εμφανείς σχηματισμούς αλάτων για 3 μέρες.

Δεν μίλησα για φύκη. Αλλά μιας και το αναφέρουμε τα φύκη μπορούν να αναπτυχθούν σε οποιοδήποτε νερό, και σε WFI αν δεν υπάρχει κάτι να τα σκοτώνει. Ναι, με το νερό βρύσης θα είναι σίγουρα χειρότερα, αλλά χρειάζεσαι κάτι να τα σκοτώνει, δεν γλυτώνεις απο αυτό.

Το νερό βρύσης δεν χαλάει κάτι με το που χρησιμοποιείται. Πολύς κόσμος που ξέρει απο αυτά τα πράγματα πλένει με νερό βρύσης χωρίς προβλήματα, εννοείται με καλό ξέπλυμα μετά.

παιδιά παράγγειλα

2 τέτοια PER.810101.jpg οπότε είμαι οκ !!!

είδη καθάρισα τανκ και ψηγείο δύο φορές οπότε την δευτέρα αδειάζω το αφιονισμένο και γεμίζω με το απο πάνω και όλα καλά !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.