ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2013 καλησπέρα παιδιά τι ρίχνω στο απιονισμένο νερό για τα άλατα ώστε να μην έχω θέμα με την υδροψηξή μου !ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Πάρε ενα έτοιμο να κανείς δουλεια σου. Η αλχημείες ανήκουν σε άλλη εποχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 23, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 καλησπέρα παιδιά τι ρίχνω στο απιονισμένο νερό για τα άλατα ώστε να μην έχω θέμα με την υδροψηξή μου !ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !οχι απιονισμένο νερό !! από το φαρμακείο water injection , αν βάλεις απιονισμένο θα χρειαστείς απο κατάστημα ενυδρείων φάρμακο για την μούχλα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshi Αύγουστος 23, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 feser aqua ultra pure waterγια 1 χρονο λειτουργιας, δεν εβγαλε τιποτα απολυτωςτο water for injection ειναι απεσταγμενο, και αυτο ακουσα οτι ειναι πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Αύγουστος 23, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 μετά απο ενα χρόνο και εγω κανένα κατάλοιπο σε ολο το σύστημα eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 23, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 πήγα σε 4 φαρμακεία στην περιοχή μου και δεν είχαν αποσταγμένο οπότε τα πήρα και έριξα απ ιονισμένο :yes4:λέω μα παράγγειλω τώρα δύο τέτοια να ησυχάσω και την δευτέρα που θα έρθει να αλλάξω την βλακεία με το καινούργιο !http://www.e-shop.gr/product?id=PER.810102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Αύγουστος 23, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Δηλαδή θα κάνεις 3 αλλαγές? Απιονισμένο->coolant-> WFI κατάλαβα καλά? Αν ναι, δεν αξίζει το ενδιάμεσο στάδιο. Μια χαρά θα τρέξει μερικές μέρες το απιονισμένο μην ανησυχείς. Στο δικό μου σύστημα θα ένοιωθα πιο ασφαλής με ένα καλό coolant παρά με wfi αλλά ο καθένας επιλέγει ότι νομίζει. Αν βάλεις wfi πρέπει να πάρεις κάτι για τα φύκη (δεν είναι μούχλα) και καλό θα ήταν να προσέχεις και λίγο το pH με strips ή κάποιο μέτρο αν έχεις ήδη. Δοκιμασμένες επιλογές είναι το PTNuke και το Mayhems αλλά και απο pet shop λογικά αν προσέξεις τα συστατικά και το pH θα είσαι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 23, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 όχι μαν είχα της thermaltake το υγρό (πράσινο που είναι)το οποίο είχε γίνει σκούρο και ήθελα να το αλλάξωπηγα στα φαρμακεία δεν βρήκα αποσταγμένο πήγα στο supermarket και πήρα απιονισμένο και έβαλακαι την δευτέρα λεω να βάλω τέτοιο από το Link του eshop ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 23, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 μήπως στο φαρμακείο δεν το είπες σωστά ? δεν λέγεται απεσταγμενο αλλά water injection ειναι : (στείρος διαλύτης, χωρίς πυρετογόνα για παρεντερική χρήση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Αύγουστος 23, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Mια χαρά τότε, καλό ξέπλυμα και καθάρισες.Σχηματισμοί αλάτων δεν σχηματίζονται για μερικές μέρες ούτε με σκληρό νερό βρύσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 23, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 σχηματίζονται βρύα και γλίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Αύγουστος 23, 2013 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Είναι φύκη, όχι βρύα (φυτά) και όχι μούχλα (μύκητες). Γλίτσα είναι, ναι. Πιστεύεις ότι θα έχει πρόβλημα με φύκη για 3 μέρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Αύγουστος 23, 2013 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 αν βάλει νερό της βρύσης το χάλασε !! έστω και υπόλειμμα να μήνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Αύγουστος 23, 2013 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Καλά δεν πρότεινα να το τρέξει με νερό βρύσης. Αυτό που είπα είναι ότι ο,τι νερό και να βάλει δεν θα έχει εμφανείς σχηματισμούς αλάτων για 3 μέρες.Δεν μίλησα για φύκη. Αλλά μιας και το αναφέρουμε τα φύκη μπορούν να αναπτυχθούν σε οποιοδήποτε νερό, και σε WFI αν δεν υπάρχει κάτι να τα σκοτώνει. Ναι, με το νερό βρύσης θα είναι σίγουρα χειρότερα, αλλά χρειάζεσαι κάτι να τα σκοτώνει, δεν γλυτώνεις απο αυτό. Το νερό βρύσης δεν χαλάει κάτι με το που χρησιμοποιείται. Πολύς κόσμος που ξέρει απο αυτά τα πράγματα πλένει με νερό βρύσης χωρίς προβλήματα, εννοείται με καλό ξέπλυμα μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 23, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 παιδιά παράγγειλα 2 τέτοια οπότε είμαι οκ !!! είδη καθάρισα τανκ και ψηγείο δύο φορές οπότε την δευτέρα αδειάζω το αφιονισμένο και γεμίζω με το απο πάνω και όλα καλά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.