diodouv Αύγουστος 24, 2013 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2013 Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με έναν SAMSUNG HD103UJ , παγώνει σε τυχαίες στιγμές, είναι λες και έχει μπει σε standby mode και όταν πάω να κάνω access αυτός κάνει περίπου 30sec για να ''ξεπαγώσει'' Αυτό που παρατήρησα είναι ότι συμβαίνει όταν είμαι σε ahci mode (λόγω του ssd). όταν το γυρνώ σε ide mode παύει να υφίσταται το πρόβλημα. Η μητρική του συστήματος είναι μια MSI 970A-G46. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 24, 2013 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2013 post λέμε το πρώτο screen που σου λέει πατα ταάδε για bios etc etc σωστά;Ναι, POST=Power On Self Test, πρακτικά όλη η διαδικασία μέχρι να δεις το logo των Windows.Όταν το μηχάνημα κολλάει εκεί, το πρόβλημά σου είναι 100% hardware (failure ή ασυμβατότητα), αφού μέχρι εκείνο το σημείο δεν έχει φορτώσει τίποτα από driver/λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 24, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2013 ναι πολλές φορές έχει κολλήσει λοιπον σε POST , για την ακρίβεια πριν το ( beep) που λέει ποια drive αναγνωρίζει. ένας απο τους λόγους που λέω σκληρός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 25, 2013 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2013 ναι πολλές φορές έχει κολλήσει λοιπον σε POST , για την ακρίβεια πριν το ( beep) που λέει ποια drive αναγνωρίζει. ένας απο τους λόγους που λέω σκληρόςΜε τον SATA controller μόνο (χωρίς δίσκους δηλαδή) πάνω, κολλάει; 1b. Αν δεν κολλάει με τον SATA controller πάνω, ξεκίνα να βάζεις τους δίσκους πάλι πάνω εκεί που τους είχες, αλλά έναν-έναν και ξεκίνα το μηχάνημα να δεις σε ποιον δίσκο θα κολλήσει πάλι.Αυτό το έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 25, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2013 δεν δοκίμασα κάτι ακόμα. απο βδομάδα, δεν πρόλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 28, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2013 hd sentinel και τα ρέστα όλα δείχνουν ότι οι σκληροί μου είναι 100% κομπλέ. δεν έχω ξαναφάει όμως ακόμα κόλλημα για να συγκρίνω καταστάσεις γενικά το παθαίνει αυθαίρετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 τελικά ο controller φταίει. πάω για νέα μητρική που να μπορώ να εκμεταλλευτώ τα sata ports της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.