Jump to content

DELL i7 STUDIO 1557 και θερμοκρασία

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

Αγόρασε φίλος το συγκεκριμένο λαπτοπ και είχε προβλήματα θερμοκρασίας από την αρχή.

Του άλλαξε ψήκτρα η εταιρία και το πρόβλημα έδηξε να βελτιώνετε για λίγο μέχρι που το παρουσίασε ξανά.

Το πήραν δεύτερη φορά. Του είπαν ότι είχε σκόνες που καθαρίστηκαν.

Το κακό είναι ότι είναι καπετάνιος και λείπει συχνά, οπότε δεν μπορεί να έχει συνέχεια στην χρίση.

Τώρα είναι εκτός εγγύησης και ρίχνει πάλι τη συχνότητα σε οποιαδήποτε παιχνίδι και αν του φορτώσει, εκτός εάν του βάλει μπροστά ανεμιστήρα δωματίου.

Διορθώνετε με κάποιο τρόπο αυτό χωρίς να δώσει χρήματα που υπερβαίνουν την αξία του;

Ένα docking station με ανεμιστήρες από κάτω, λογικά, θα ρίξει αρκετά τις θερμοκρασίες. Στο 17αρι Toshiba που έχω, το οποίο έχει κλείσει σχεδόν 5ετια, μετά την αγορά τέτοιου docking station, σταμάτησα να ακούω τον ανεμιστήρα να δουλεύει, ενώ πριν γινόταν αντιληπτός. Οι θερμοκρασίες πρέπει να έπεσαν περίπου 10-12 βαθμούς με το ανεμιστηράκι να δουλεύει ρελαντί, μόνιμα.

ναι συμφωνώ και εγώ, μια βάση θα βοηθούσε την κατάσταση.γενικά τα λαπτοπ έχουν ένα θέμα με την θερμοκρασία και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί οι δίοδοι που περνάει ο αέρας να είναι πάντα ανοικτοί. σε βαριά παιχνίδια η υπερθέρμανση είναι αναπόφευκτη

Επειδή έκανα δοκιμή μόλις τώρα, τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο ικανοποιητικά.

Δεν ξέρω αν φταίει η βάση η οποία είναι του κιλού (15€) αλλά η διαφορά που είδα με linpack είναι 2-3 βαθμοί κάτω.

Δεν ξέρω με αλλαγμένη πάστα και καθαρό cpu fan τι θα γινόταν.

Έχω και screenshots που θα ανεβάσω αργότερα, απλά θέλω πρώτα να δω με καθαρό fan και νέα cpu thermal paste τι θα γίνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.