icy20 Αύγουστος 22, 2013 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Παντα οταν τα συγκρινω ειτε σε φιλους ειτε σε μαγαζι εχω μαζι μου το νεξους, ε, πραγματικα η amoled ειναι μαπαΜηπως οι φιλοι σου εχουν gs1-gs2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2013 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Μηπως οι φιλοι σου εχουν gs1-gs2? s3(φιλων) και προβαδισμα εχει το s4 (πλαισιο) αλλα παλι δεν φτανει τις lcd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Αύγουστος 22, 2013 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 To αυτο ακριβως.Δεν παιζει καλυτερο κινητο στην αγορα, στην σχεση τιμης/αποδοσης.Windows Phone? Nα παρεις τι; Tα Lumia που ειναι ολοκληρα τουβλα και εχουν τοσοδά μπαταριουλα;Κατα την γνώμη μου υπάρχει καλυτερο..LG optimus G..Καλύτερος επεξεργαστής,2gb ram,καλύτερη οθόνη,4g και πιο smooth software..Άλλα το κακό είναι οτι θα παραμείνεις αρκετό καιρό σε 4.1.2Στάλθηκε από το Nexus 4 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 22, 2013 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 s3(φιλων) και προβαδισμα εχει το s4 (πλαισιο) αλλα παλι δεν φτανει τις lcd Εγω και με s3 και με s4 μια χαρα τις βλεπω τις οθονες. Οπως και τις slcd των htc και ips lg κτλ... Απλα οι amoled εχουν εντονα χρωματα. Προφανως δεν σου αρεσει αυτο. Στο θεμα μας τωρα... Εγω θα επαιρνα το s3 LTE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2013 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Απλα οι amoled εχουν εντονα χρωματα. μπα , το βασικοτερο ηταν οτι το ασπρο φαίνεται κιτρινο Και εγω μαλλον s3 θα αγοραζα (ή παλι νεξους αν και δεν ειναι τοοοσο all around -no sd-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 22, 2013 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 μπα , το βασικοτερο ηταν οτι το ασπρο φαίνεται κιτρινο Και εγω μαλλον s3 θα αγοραζα (ή παλι νεξους αν και δεν ειναι τοοοσο all around -no sd-) Ναι αυτο ισχυει αλλα αυτο το καταλαβαινεις μονο αν βαλεις διπλα καποιο αλλο κινητο με αλλη τεχνολογια. Οσες φορες και αν το κοιταω μονο του το κινητο δεν το καταλαβαινεις με τιποτα! Στο λεω εχοντας το s4 και πριν ειχα ΟΝΕ Χ που ειχε SLCD2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 22, 2013 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Κατα την γνώμη μου υπάρχει καλυτερο..LG optimus G..Καλύτερος επεξεργαστής,2gb ram,καλύτερη οθόνη,4g και πιο smooth software..Άλλα το κακό είναι οτι θα παραμείνεις αρκετό καιρό σε 4.1.2Στάλθηκε από το Nexus 4 μουNαι αλλα ειναι.... LGΘα μου κανει μεγαλη εκπληξη αν αναβαθμιστει περαιτερω απο 4.1.2 που εχει τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 22, 2013 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Oppo 5 / Xiaomi Μi2s / Jiayu G4 από μένα.To Oppo έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής, το G4 καταπληκτικό value/money, και το mi2s κορυφαίες επιδόσεις και ΠΟΛΥ καλή ποιότητα κατασκευής (κάνει πλάκα σε HTC ONE & S4). :____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Αύγουστος 22, 2013 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Είχα lg παλιότερα και είχα ιστορίες με το service...και update με ρυθμούς χελώνας και στο xda δεν ασχολούνται πολύ απο οτι εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Αύγουστος 22, 2013 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Oppo 5 / Xiaomi Μi2s / Jiayu G4 από μένα.To Oppo έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής, το G4 καταπληκτικό value/money, και το mi2s κορυφαίες επιδόσεις και ΠΟΛΥ καλή ποιότητα κατασκευής (κάνει πλάκα σε HTC ONE & S4). :____@____@____ sent from my padόφλα ____@____@____:Απο χρονο παράδοσης και εγγύηση τελωνείο τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 22, 2013 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Το oppo έρχεται απο Ευρώπη, αρκετά γρήγορα. Οποτε δεν παιζει τελωνείο *mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 22, 2013 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Είχα lg παλιότερα και είχα ιστορίες με το service...και update με ρυθμούς χελώνας και στο xda δεν ασχολούνται πολύ απο οτι εχω δειH LG εχει το καλυτερο service στην Ελλαδα.Προφανως ειχες προβληματα με το καταστημα αγορας.Εγω ενα κινητο που ειχα το πηραν/εφεραν με κουριερ σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Αύγουστος 22, 2013 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 H LG εχει το καλυτερο service στην Ελλαδα.Προφανως ειχες προβληματα με το καταστημα αγορας.Εγω ενα κινητο που ειχα το πηραν/εφεραν με κουριερ σπιτι.Οχι ειχα προβλημα με το service με το καταστημα δεν θα μπορουσα να εχω προβλημα γιατι δουλευα σε αυτο (και η συσκευη δεν ηταν παρεισαγωγή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 22, 2013 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 LG ποιος την εχει σερβις? Procordia? Οποιος ειναι arvato εχει χαλια σερβις. Η sammy ας πουμε εχει καλο σχετικα σερβις (smartec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 23, 2013 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Προσοχή με Oppo: η OppoStyle Europe ΔΕΝ είναι η Oppo αλλά συνεργάτης-προωθητής (ουσιαστικά βιτρίνα της κινέζικης μεταφορικής εταιρίας "Ascension International Trading Co." που καμία συγγένεια δεν έχει με την Oppo, πέραν αυτής της συνεργασίας).Στην Αγγλία έχουνε μόνο μια αποθήκη forwarding και ΔΕΝ είναι registered κανονικά ως Ευρωπαϊκή επιχείρηση, οπότε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε μ'αυτούς θα πρέπει να τα βρείτε με δικαστήριο στο Hong Kong και ΔΕΝ σας καλύπτει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Αύγουστος 23, 2013 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Τα Xiaomi που τα βρίσκουμε ρε παίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Αύγουστος 23, 2013 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Τα Xiaomi που τα βρίσκουμε ρε παίδες?Merimobiles.commiui.gr για πληροφορίες/προσφορέςSent from my MT11i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Αύγουστος 23, 2013 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Nαι αλλα ειναι.... LGΘα μου κανει μεγαλη εκπληξη αν αναβαθμιστει περαιτερω απο 4.1.2 που εχει τωραΝαι έχεις δίκιο σε αυτό..Το έγραψα κιόλας..Στάλθηκε από το Nexus 4 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Αύγουστος 23, 2013 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Μάγκες πήρα note 2 τελικά οχι LTE άλλα δεν πειράζει δεν θα κατεβάζω torrent απο το κινητό μεχρι στιγμης τα σπαει το βράδυ θα κοιτάξω για root για να φυγει η bloatware σαβούρα :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Αύγουστος 23, 2013 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2013 Μάγκες πήρα note 2 τελικά οχι LTE άλλα δεν πειράζει δεν θα κατεβάζω torrent απο το κινητό μεχρι στιγμης τα σπαει το βράδυ θα κοιτάξω για root για να φυγει η bloatware σαβούρα :banging:Ωραία επιλογή φίλε μου!!:thumbup:Στάλθηκε από το Nexus 4 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.