kilahed Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά ειμαι σε ερευνα αγορας για smartphone μεχρι 400 ευρω σκέφτομαι να κανω το βημα και να παω σε lumia 920 λογο 4g και ασύρματης φόρτισης σε καλη τιμη αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι σε σχέση με τα android κινητα που ειχα δεν εχει official εφαρμογή για dropbox δεν εχει απόρριψη κλήσεων και δεν υπάρχει κάποιος τροπος να κανεις block τα διαφορα ads δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο οποτε δεν με νοιαζει να παιζει πιο smooth το angry birds ακουω τις προτασεις σας και αν εχει καποιος wp θα ηθελα την γνωμη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Nexus 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Αύγουστος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Nexus 4Πολυ καλή περίπτωση αλλα δεν εχει micro sd (και απο οτι ειδα ουτε και το lumia 920) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avra Αύγουστος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Το galaxy s4 σου δίνει ~50gb Dropbox αλλά ξεφεύγει λίγο στην τιμή. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Αύγουστος 21, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 xiaomi Mi2S,2gb ram/32gb rom/13MP camera:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 21, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Το galaxy s4 σου δίνει ~50gb Dropbox αλλά ξεφεύγει λίγο στην τιμή. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4Αμα μπορεις να ζησεις με την ΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ οθονη του ναι γιατι οχι. :hang2:(Εχω N4.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Αύγουστος 21, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Το oppo πόσες μέρες κάνει να έρθει Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 22, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Αμα μπορεις να ζησεις με την ΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ οθονη του ναι γιατι οχι. :hang2:(Εχω N4.)Αηδιαστική το S4; Γιατί όπως το γράφεις, σε αυτό αναφέρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 22, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 καλα, δες λιγο και το S4 mini duos.. (να μην πω για τα battery tests που εχει σαρωσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Nexus 4Τελικα οσες φορες και να το βλεπω το κινητο τοσο σκεφτομαι ποσο αντιεργονομικο ειναιΜπαταρια δεν αλλαζεις , sd δε μπορεις να βαλεις , την sim ΕΥΚΟΛΑ δε μπορεις να την αλλαξεις...χθες ημουν στη δουλεια και προσπαθουσα να αλλαξω την σιμ ενος συναδελφου και αν δεν εχεις το καταλληλο εργαλειο δε μπορεις.Ναι δοκιμασα και με καρφιτσα αλλα δε χωραγε! lolη Οθονη του (σε σχεση με το note2 παντα) εννοειται οτι δε συγκρινεται στα χρωματα.απο default rom usb otg δεν δεχεται.Τι αλλα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 22, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Αμα μπορεις να ζησεις με την ΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ οθονη του ναι γιατι οχι. :hang2:(Εχω N4.)U kidding? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Αύγουστος 22, 2013 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 22, 2013 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Note 2, με κλειστά μάτια όμως! *mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 22, 2013 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Αν την παλευεις με το μεγεθος, Note II και απο εμενα. Ειδικα στη τωρινη τιμη ειναι τρελλη ευκαιρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Αύγουστος 22, 2013 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Αυτή την στιγμή είμαι με Xperia P. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο με το Android και τις δυνατότητές του.Αν ήταν να πάρω πάλι κινητό θα έπαιρνα το Lumia 920. Είναι smooth κάτι που δεν έχω δει ούτε στα πολύ ακριβά Android, 32gb μνήμη κορυφαίες φωτογραφίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και ιδανική οθόνη κατά την γνώμη μου όσον αφορά την ποιότητα και αυτονομία.Να μην ξεχάσω τους δωρεάν χάρτες, office ενσωμάτωση Facebook και skydrive και 36 μήνες επίσημο support για το λειτουργικό.Για να παίζεις το Android είναι ωραίο αλλά για καθημερινή χρήση δεν θα το επέλεγα. Μόνο σε tablet από Κίνα για να περνάω τις ώρες . μου.Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Αύγουστος 22, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Note 2 το εχει φιλος δεν με βολεύει ελεγα να κανω μια αλλαγη και να παω σε wp αλλα βλεπω οτι απο εφαρμογές εχει σοβαρές ελλείψεις οπως και απο καθημερινές ρυθμίσεις λεω για oppo αλλα δεν ξερω ποσο κανει να έρθει απο ευρωπη και με καμια θηκη θα ξεφυγουμε στην τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2013 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Αηδιαστική το S4; Γιατί όπως το γράφεις, σε αυτό αναφέρεσαι.Παντα οταν τα συγκρινω ειτε σε φιλους ειτε σε μαγαζι εχω μαζι μου το νεξους, ε, πραγματικα η amoled ειναι μαπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Αύγουστος 22, 2013 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Εαν δεν σε ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις πάρε ενα optimus g και βαλέ το 100αρι τσέπη..Στάλθηκε από το Nexus 4 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 22, 2013 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Galaxy S III @ 330€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 22, 2013 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2013 Galaxy S III @ 330€To αυτο ακριβως.Δεν παιζει καλυτερο κινητο στην αγορα, στην σχεση τιμης/αποδοσης.Windows Phone? Nα παρεις τι; Tα Lumia που ειναι ολοκληρα τουβλα και εχουν τοσοδά μπαταριουλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.