Jump to content

ερωτηση, AMD 6670 vs Nvidia 8800GTS;

vlahoskwn

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας!

εχω δυο καρτες γραφικων η μια ειναι της asus η 6670 1gb και εχω της gainward η 8800gts 512mb

ποια ειναι η καλυτερη για παιχνιδια ωστε αυτην να βαλω πανω στον υπολογιστη;

Βασικά κάνε το πολύ απλό. Βάλε 2-3 παιχνίδια που παίζεις πιο πολύ και δες ποιά έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Η 6670 είναι πολύ νεώτερη αλλά η gts ήταν δυνατή κάρτα.

το σκεφτηκα να της βαλω και της δυο για να δω αλλα λεω να το αποφυσω μην βγαλει καποιο θεμα λογω driver

Καμιά δεν κάνει για σύγχρονα παιχνίδια αλλά βάλε την 6670 λόγω 1gb, κατανάλωσης, dx11.

• 2 weeks later...

Επειδή είχα την 8800gt 512 mb και έχω την amd 6670 2gb προτείνω την 2η φυσικά γι'αυτα που ανέφερε ο Τrexx αλλά και λόγω διαφοράς στα games.

Πέραν του DX11 και της κατανάλωσης, αλλά και των δυνατοτήτων computing που η 8800 δεν έχει ή έστω είναι εξαιρετικά περιορισμένες, η σειρά 8000 της Nvidia έχει μια τάση για αυτοκτονίες, οπότε δεν υπάρχει καν δίλημμα στο τι θα φύγει και τι θα μείνει.

Σκέψου ότι η σειρά 8000+9000 χαλάει κ βγάζει όλα τα καλούδια που μπορείς να δεις (βλέπε artifacts bsod κλπ) εκεί που έπαιζα lol ξαφνικά γίνανε τα χρώματα 4d xD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.