DMylonas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 Δύο αξιόλογες εταιρείες πληροφορικής (δεν λέω ονόματα για ευνόητους λόγους) μου στείλανε σήμερα, Πρόσκληση στο σπίτι για την Infosystem 2004, που γίνετε στην Θεσσαλονίκη. Ξέρετε αν κανονικά για να μπείς πληρώνεις είσοδο, και με την πρόσκληση δεν πληρώνεις? Υ.Γ. : Ακόμα μέσω του Εργαστηρίου θέλω να τις ευχαριστήσω θερμά και τις δύο, για τις ονομαστικές προσκλήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αν ήταν να πλήρωνες τι σόι πρόσκληση θα ήταν ? πάντως η είσοδος δεν είναι πάνω από 4-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Αν ήταν να πλήρωνες τι σόι πρόσκληση θα ήταν ? Σωστά, αυτό να μου πεις.... ’ρα την δέυτερη θα την βγάλω στην μαύρη :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αν εισαι φοιτητης συγκεκριμενων σχολων μπαινεις τζαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.