vkostas Αύγουστος 21, 2013 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Ο controller των δίσκων σε τι mode είναι ρυθμισμένος στο BIOS? AHCI ή IDE? Λογικά πρέπει να είναι σε AHCI, δοκίμασε να το βάλεις σε IDE και δες αν ανοίγουν τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkaras Αύγουστος 21, 2013 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 εγω θα εκανα cmos και μετα load default or load optimized στο bios αφου ελεγξω ολα τα καλωδια με τις συνδεσεις πανω στη μητρικη μηπως κουνηθηκε τιποτα απο τα βαλε-βγαλε με τις καρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 21, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Επειδή βλέπω ότι έχεις χάσει άπειρο χρόνο και κατανοώ το άγχος σου επειδή το pc είναι φίλου:α) το να μην παίζει ubuntu είναι ανησυχητικό...β) για να είσαι σίγουρος βγάλε το δίσκο, κάρφωσέ τον στο δικό σου μηχάνημα, πάρε backupγ) ξανασυνδέεις το δίσκο στο pc του φίλου σου και στήσε φρέσκα win αφού κάνεις πρώτα formatΕίμαι Χαλάνδρι, αν μένεις κοντά μου, να έρθω να βοηθήσωΥΓ: Δοκίμασες ubuntu και με την onboard και με την ΑΤΙ;αυτο κανω αυτη την στιγμηΟ controller των δίσκων σε τι mode είναι ρυθμισμένος στο BIOS? AHCI ή IDE? Λογικά πρέπει να είναι σε AHCI, δοκίμασε να το βάλεις σε IDE και δες αν ανοίγουν τα windows.αυτο δεν το προσεξα,ωστοσο δεν αλλαξα τιποτα στο bios που να εχει σχεση με τον controller των δισκωνεγω θα εκανα cmos και μετα load default or load optimized στο bios αφου ελεγξω ολα τα καλωδια με τις συνδεσεις πανω στη μητρικη μηπως κουνηθηκε τιποτα απο τα βαλε-βγαλε με τις καρτεςcmos δεν εκανα,load defaults ναι,χωρις κανενα αποτελεσμα ομως.μολις παρω backup θα δοκιμασω και cmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkaras Αύγουστος 21, 2013 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 δοκιμασε και load optimized ,σε πολλες MSI μονο αυτο μου εχει παιξει χωρις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 21, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 το εχω κανει αρκετες φορες χωρις να κερδιζω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkaras Αύγουστος 21, 2013 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 το εχω κανει αρκετες φορες χωρις να κερδιζω κατισε MSI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 21, 2013 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 [MENTION=12577]johnymag[/MENTION] Φέρτον μου εδώ ρε Γιάννη να τελειώνει το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 21, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 σε MSI? το εχω κανει στην συγκεκριμενη μητρικη πολλες φορες και δεν γινεται τιποτα [MENTION=12577]johnymag[/MENTION]Φέρτον μου εδώ ρε Γιάννη να τελειώνει το θέμα αν τελειωσει το backup που γινεται αυτη την στιγμη απλα θα περασω καινουρια windows και ολα θα ειναι οκ.ευχαριστω για το ενδιαφερον σου παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.