Jump to content

dimis1712

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Σήμερα αγόρασα μια μητρική GA-Z68AP-D3 rev 2.0 και έναν G2120.

To πρόβλημα είναι ότι κάνει συνέχεια επανεκίνηση όταν είναι στην εικόνα του bios και δεν δουλεύει το keyboard, εκτός από κάποιες φορές που παγώνει σε αυτήν την εικόνα.

Από ότι διάβασα στο ιντερνετ αυτό γίνεται μάλλον γιατί χρειάζεται αναβαθμιση του bios.

Υπάρχει τρόπος να το κάνω με αυτόν τον επεξεργαστή, ή να μιλήσω με το κατάστημα για αντικατάσταση/αλλη λύση;

Λοιπόν, λοιπόν... Το λάθος είναι όλο δικό μου. Η μητρική σου είναι πολύ καλή για την

τιμή που την πήρες αλλά αν έχει παλιό bios πάνω, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον

επεξεργαστή σου. Αναβάθμιση bios χωρίς επεξεργαστή πάνω δεν γίνεται, οπότε

το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με το κατάστημα ώστε να σου αναβαθμίσουν αυτοί το bios βάζοντας πάνω κάποιον sandybridge επεξεργαστή και μετά να σου την δώσουν έτοιμη.

Και πάλι συγγνώμη, συνήθως τα προσέχω αυτά, αυτή τη φορά μου ξέφυγε.

Λοιπόν, λοιπόν... Το λάθος είναι όλο δικό μου. Η μητρική σου είναι πολύ καλή για την

τιμή που την πήρες αλλά αν έχει παλιό bios πάνω, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον

επεξεργαστή σου. Αναβάθμιση bios χωρίς επεξεργαστή πάνω δεν γίνεται, οπότε

το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με το κατάστημα ώστε να σου αναβαθμίσουν αυτοί το bios βάζοντας πάνω κάποιον sandybridge επεξεργαστή και μετά να σου την δώσουν έτοιμη.

Και πάλι συγγνώμη, συνήθως τα προσέχω αυτά, αυτή τη φορά μου ξέφυγε.

Κανένα πρόβλημα φίλε, μικρό το κακό μπροστά στο κέρδος. Θα σταλεί πίσω για αναβάθμιση και λογικά όλα θα είναι οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.