Jump to content

καρτα γραφικων

MARKOSV

Recommended Posts

για σας πεδία για να μην τα πολυμιλώ έχω επιλέξει αυτήν την κάρτα γραφικών ASUS HD5450-SL-2GD3-L 2GB DDR3 PCI-E RETAIL - - είναι καλή αυτί η κάρτα? και κάτι ακόμα εφαρμόζει στον υπολογιστή μου γιατί έμενα είναι χ 16 και 2 express

Tα είπαμε κι εδώ: http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/agora-mias-kartas-grafikon-125159.html

Με τα λεφτά που δίνεις δεν παίρνεις κάρτα για παιχνίδια. Από 100 ευρώ και πάνω

το συζητάς. Μόνο μεταχειρισμένη με 50αρικο και πάλι μην περιμένεις και πολλά.

να σε ρωτησω κατι ρε μαρκο?

εφωσον θες μια καρτουλα να παιξεις παιχνιδια γιατι δεν μαζευεις αλλα 50 ευρω απο παππου-γιαγια να παρεις μια να σε καλυψει

θα πας τωρα να παρεις την 5450 δυο γενιες παλια καρτα και σε ενα εξαμηνο θα θες αλλη.

XFX Radeon HD6570 2GB | Skroutz.gr €56 και ένα ακόμα ερώτημα το τροφοδοτικό μου ειναι 400 θα μου το σηκώνει

Αυτή που είχες επιλέξει στο προηγούμενο θέμα είναι αρκετά καλύτερη.

Και όχι "ρε" θα μπορούσα να είμαι ο πατέρας σου. :)

Χαιρετω.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, επειδη ο υπολογιστης τα φτυσε προ ημερων, πηραμε μια νεα μητρικη,

βαλαμε και εναν καλο επεξεργαστη, αντε και 8 gb ram,ετοιμος.

Αντιμετωπιζω ομως το εξης προβλημα.

Η καρτα γραφικων, ειναι 5-6 ετων, (παλαιας κοπης :laughing:) και σηκωνει θερμοκρασιες χωρις ζορισματα, 80c !!

Το κουτι εχει 3 ανεμιστηρακια, ο επεξεργαστης λειτουργει με την δικη του ψυχτρα,(κι αυτος βεβαια ψιλοζεσταινεται), και γενικα δεν ειναι ο,τι καλυτερο.

Σκεφτομαι να αντικαταστησω την υπαρχουσα καρτα 512MB NVIDIA GeForce 8600 GT με αυτη.

Αν γνωριζει καποιος μια γνωμη για τη συγκεκριμενη καρτα θα ηθελα,(παιχνιδια δεν παιζω).

Μονο προγραμματα επεξεργασιας βιντεο.

Επισης, θα ηθελα να ξερω αν μια πολυ ζεστη καρτα γραφικων, επηρεαζει τον επεξεργαστη.Ως προς τις θερμοκρασιες.

screenshot

295sl1w.jpg

Ευχαριστω.Χαρης.

Λοιπόν Χάρη...

Γενικά απ τα χαρακτηριστικά του pc σου υπάρχει μιά "ημίαρμονια" χωρίς να λέει κάτι αυτό..

Θέλω να πώ δλδ οτι στο παραπάνω σύστημα θα περίμενα να δώ μιά πιό high end vga που θα απαρτίζει ένα ήδη δυνατό σύστημα,όμως εφόσον λές οτι δέν θές την κάρτα για game πιστεύω με την παραπάνω να είσαι κομπλέ για επεξεργασία βίντεο.

Να ξέρεις οτι έχεις ενα "καυτό" cpu που κ πάλι για μένα άν δέν θές να κλοκάρεις που θά είναι κρίμα καθώς θα σε βοηθούσε στο κομμάτι που αναφέρεσαι,η stock ψύχτρα δέν αρκεί με την καμία...

Οσο για το άν μια ζεστή κάρτα επηρρεάζει σε θερμοκρασίες το cpu,λογικό είναι όταν έχεις μια καυτή καρτα στο κουτί σου να επηρρεάζονται όλα αυτά που εμπεριέχονται εκεί μέσα...

σωστος ο paris..!

αλλα δεν μας ειπες και ποια προγραμματα επεξεργασιας βιντεο χρησιμοποιεις..!

αν χρησιμοποιουν CUDA, τοτε η 640 ειναι μια χαρα!! αλλιως υπαρχει και αυτη Sapphire Radeon HD7750 1GB GDDR5 | Skroutz.gr

στα ιδια χρηματα..!!

Κατ αρχην ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας.

Τα προγραμματα που χρησιμοποιω ειναι avid, kai sonyvegas.

Στο Vitascene2 εως τωρα μου εχει βγαλει σφαλμα μνημης 512mb 3-4 φορες.

Οι παραπανω καρτες εχουν μεγαλυτερη μνημη, αρα δεν θα υπαρξει ξανα θεμα μ αυτο προφανως.

Αν δεν λεω κατι καλα, διορθωστε με.

Επισης, επειδη την βλεπω πως ζεσταινεται αρκετα,(σημερα επιασε 87c) ειπα να την αλλαξω μην μεινω μπουκαλα ξαφνικα.Θα δω και την Sapphire Radeon HD7750 1GB GDDR5

που μου προτεινετε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.