Passenger57 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2013 Καλησπέρα.Εχω ιντερνετ στο σπίτι με HOL.Για διάφορους λόγους, χρειάζομαι μια ξεχωριστή γραμμή (ένα νεό νούμερο) για να με καλούν οι δικοί μου από το σταθερό του ΟΤΕ τους.Τι πρέπει να κάνω;Ποιά είναι η πιο ανέξοδη και συμφέρουσα λύση; Τι εξοπλισμό πρέπει να αγοράσω; Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν λογαριασμό SKYPE ας πούμε και να με καλούν εκεί οι δικοί μου; Έχει κανείς μια πρόταση να μου κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Χρειάζεσαι δεύτερο νούμερο, δεύτερη γραμμή ή κάποιου άλλου είδους τηλέφωνο; Δεν κατάλαβα γιατί δε μπορούν να σε καλέσουν οι γονείς σου από ΟΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Αύγουστος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Χρειάζομαι ενα νεο "σταθερο νουμερο" γιατί ενώ έχω ιντερνετ με ΧΟΛ το νουμερο ειναι της πεθεράς μου που μένει στον κάτω όροφο.Απλά χρειάζομαι ενα νεο νούμερο για να με παιρνουν ανεξάρτητα οι δικοί μου.Δεν θέλω όμως νεα γραμμή εταιρείας (ote, forthnet hol κτλ)Θέλω μία λύση IP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Πάρε τηλεφωνικό νούμερο από €1 και κάντο VoIP, Fax2mail, FollowMe, Voicemail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Αύγουστος 20, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 εαν πάρω viva θα μπορούν να με καλούν σταθερά του ΟΤΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Θα μπορούν να σε καλούν οι πάντες από παντού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Αύγουστος 20, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Αυτός ο adapter λέτε να κάνει για την VIVA? θα κουμπώσω επάνω το ασύρματό μου τηλέφωνο...http://www.ebay.co.uk/itm/Unlocked-PAP2T-NA-SIP-VOIP-Phone-Adapter-2-Ports-RJ-45-Cable-from-London-/320913076956?pt=UK_Computing_MicrophonesPhones_RL&hash=item4ab7e8f2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Ναι θα δουλεψει !Οδηγίες Ρύθμισης Linksys Pap2 | Viva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.