Jump to content

Επιλογή Κλιματιστικού 18k και άνω btu

HellhammeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, θέλω να πάρω ένα κλιματιστικό Inverter με 18.000 τουλάχιστον απόδοση. Έχω δει τα παρακάτω:

Ποιο απο τα δύο θα παίρνατε? από μάκρες η toyotomi απο ότι ξέρω έχει περισσότερα χρόνια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα απο την Samsung, αλλά το Samsung έχει Α++ ενεργειακή κλάση απο ότι βλέπω, θα έχει μεγάλη διαφορά αυτό σε σχέση με την A class ? Κάνα 24άρι μέχρι 1000 ευρώ στα ίδια χαρακτηριστικά με toyotomi υπάρχει ?

skroutz.gr/s/2859727/Samsung-Maldives-AR18FSFPDGMN.html

skroutz.gr/s/2952743/Toyotomi-Akira-GAN-GAG-A180GVR-T3.html

Το 12αρι που εχουμε στη γιαγια μου καει και λιγο και το εχει ολη μερα ανοικτο, recommended

Καλησπέρα, θέλω να πάρω ένα κλιματιστικό Inverter με 18.000 τουλάχιστον απόδοση. Έχω δει τα παρακάτω:

Ποιο απο τα δύο θα παίρνατε? από μάκρες η toyotomi απο ότι ξέρω έχει περισσότερα χρόνια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα απο την Samsung, αλλά το Samsung έχει Α++ ενεργειακή κλάση απο ότι βλέπω, θα έχει μεγάλη διαφορά αυτό σε σχέση με την A class ? Κάνα 24άρι μέχρι 1000 ευρώ στα ίδια χαρακτηριστικά με toyotomi υπάρχει ?

skroutz.gr/s/2859727/Samsung-Maldives-AR18FSFPDGMN.html

skroutz.gr/s/2952743/Toyotomi-Akira-GAN-GAG-A180GVR-T3.html

Θες 18άρι ή 24άρι; Αν χρειάζεσαι 24άρι και απλά δεν σου φτάνουν τα λεφτά για inverter δεν έχει νόημα να πας σε 18άρι inverter.

Πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος που θα μπει το κλιματιστικό;

Mitsubishi, Daikin, Sharp είναι τα τοπ σε ποιότητα αλλα και σε τιμή.

5 χρόνια πάντως κι εγώ με το Samsung, το οποίο δούλευε χειμώνα-καλοκαίρι και δεν έκανε κιχ. Και στο service το διετές μόνο καθαρισμό έκαναν. Ούτε γέμισμα/συμπλήρωμα, ούτε τίποτα.

Θες 18άρι ή 24άρι; Αν χρειάζεσαι 24άρι και απλά δεν σου φτάνουν τα λεφτά για inverter δεν έχει νόημα να πας σε 18άρι inverter.

Πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος που θα μπει το κλιματιστικό;

Mitsubishi, Daikin, Sharp είναι τα τοπ σε ποιότητα αλλα και σε τιμή.

100 τετραγωνικά είναι το σπίτι αλλά με ενδιαφέρουν μόνο τα 2 δωμάτια και το σαλόνι που θα κοιτάει το κλιματιστικό, το 18άρι θα μου είναι αρκετό πιστεύω. Τώρα έχω ένα mitsubishi 24άρι το οποίο θέλω να το αλλάξω γιατί καίει σαν τρελό, πιστεύω με 18άρι inverter και A class να καίει λιγότερο. Θα το χρησιμοποιώ και τον χειμώνα σε συνδυασμό με το καλοριφέρ αλλά το καλοκαίρι με ενδιαφέρει κυρίως.

inventor που λεει και ο [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] Διαμαντή

10 χρονάκια εγγύηση και απο θόρυβο τίποτα...

18.000 εχω σπίτι έλα να το δεις 700Ε

100 τετραγωνικά είναι το σπίτι αλλά με ενδιαφέρουν μόνο τα 2 δωμάτια και το σαλόνι που θα κοιτάει το κλιματιστικό, το 18άρι θα μου είναι αρκετό πιστεύω. Τώρα έχω ένα mitsubishi 24άρι το οποίο θέλω να το αλλάξω γιατί καίει σαν τρελό, πιστεύω με 18άρι inverter και A class να καίει λιγότερο. Θα το χρησιμοποιώ και τον χειμώνα σε συνδυασμό με το καλοριφέρ αλλά το καλοκαίρι με ενδιαφέρει κυρίως.

100 τετραγωνικά με μία μονάδα δεν γίνεται. Χοντρικά θες 500btu ανά τετραγωνικό.

Για αυτό που προσπαθείς να κάνεις το inverter δεν σου προσφέρει τίποτα.

Εντάξει δεν παίζουν μόνο ρόλο τα τετραγωνικά το δικο μας σπίτι είναι 85τ και εχουμε βάλει 2 γιατί ειναι ετσι ο χώρος που για κανένα λόγο δεν έρχεται δροσια σε 1 δωμάτιο...

ενω πχ αν είναι 100τ οπως του φίλου και ειναι ολα τα δωμάτια δεξια και αριστερά του διαδρόμου τοτε 1 18αρη κάνει δουλειά (αρκει να έχει κλειστες τις πόρτες απο τα δωμάτια που δεν χρησημοποιεί τόσο)

Εντάξει δεν παίζουν μόνο ρόλο τα τετραγωνικά το δικο μας σπίτι είναι 85τ και εχουμε βάλει 2 γιατί ειναι ετσι ο χώρος που για κανένα λόγο δεν έρχεται δροσια σε 1 δωμάτιο...

ενω πχ αν είναι 100τ οπως του φίλου και ειναι ολα τα δωμάτια δεξια και αριστερά του διαδρόμου τοτε 1 18αρη κάνει δουλειά (αρκει να έχει κλειστες τις πόρτες απο τα δωμάτια που δεν χρησημοποιεί τόσο)

Ναι αλλά επειδή σίγουρα δεν πρόκειται να πιάσεις την θερμοκρασία που θα ορίζει στο κλιματιστικό, το inverter δεν θα του προσφέρει τίποτα.

Ναι αλλά επειδή σίγουρα δεν πρόκειται να πιάσεις την θερμοκρασία που θα ορίζει στο κλιματιστικό, το inverter δεν θα του προσφέρει τίποτα.

ο χώρος που θα χτυπάει θα είναι περίπου 80 τετραγωνικά με τις πόρτες των 2 δωματίων να κοιτάνε το κλιματιστικό να μεσολαβεί σαλόνι και δεξιά του θα είναι η κουζίνα. Αν δεν επαρκεί 18αρι, να πάρω 24άρι δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω δεν έχω πρόβλημα μια φορά θέλω να το πάρω να είναι καλό και να αντέξει. Σε σχέση Fujiju και Inventor ποιο προτείνεται ?

ο χώρος που θα χτυπάει θα είναι περίπου 80 τετραγωνικά με τις πόρτες των 2 δωματίων να κοιτάνε το κλιματιστικό να μεσολαβεί σαλόνι και δεξιά του θα είναι η κουζίνα. Αν δεν επαρκεί 18αρι, να πάρω 24άρι δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω δεν έχω πρόβλημα μια φορά θέλω να το πάρω να είναι καλό και να αντέξει. Σε σχέση Fujiju και Inventor ποιο προτείνεται ?

IMO, θες 36άρι φίλε μου.

Πάντως μην κάνεις καμμιά "βιαστική" κίνηση και κλαις τα λεφτά σου μετά.

Αφήνεις το 24άρι που έχεις και βάζεις στα 2 δωμάτιο από 1 μικρό με μια κοινή εξωτερική μονάδα.

inventor που λεει και ο @GeorgeVasil Διαμαντή

10 χρονάκια εγγύηση και απο θόρυβο τίποτα...

18.000 εχω σπίτι έλα να το δεις 700Ε

Έχω σπίτι μου 3 τέτοια απο την αρχή της χρονιάς (1χ09, 1χ12 και 1χ24) με την νέα ενεργειακή κλάση Α+++ και τα μηχανάκια τα σπάνε.

Όλον τον χειμώνα την βγάλαμε με αυτά χωρίς να ανοίξουμε τα καλοριφέρ ούτε ένα λεπτό. Το σύνολο του ρεύματος που πληρώσαμε για ΌΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ήταν 470€ απο τέλος Ιανουαρίου μέχρι και τον Απρίλιο.

Βέβαια και οι υπόλοιπες συσκευες μέχρι και οι λάμπες είναι ενεργειακες και οι συσκευές απο Α μέχρι Α+++.

Τον καυστήρα αερίου τον δουλέψαμε μόνο για τα ζεστά νερά χρήσης...δλδ τίποτα !!!:dance3::dance3::dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.