Jump to content

(router) Alcatel CellPipe 7130

Panoslix

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας,

Σημερα μου ηρθε απο τη hol το ρουτερ Alcatel CellPipe 7130 ειναι ολα οκ αλλα το wi-fi δν ειναι και οτι το καλυτερο μηπως ξερετε καποιον τροπο να το βελτιωσω?? οσο παει δν θελω να πιανει και παντου 5 γραμμες αλλα οσο το δυνατον περισσοτερο.

Ευχαριστω :)

Μπα δεν αξίζει να ασχοληθείς. Το έχω και γω αυτό το ρούτερ και το wifi του είναι πραγματικά για τα κλάματα. Στο δίπλα δωμάτιο και 2-3/5 γραμμές πιάνω...

Είτε πάρε κάποιο καινούριο είτε βάλε κάποιο παλιό άμα έχεις σε bridge mode να δίνει αυτό wifi.

Αυτο ειναι το θεμα το παλιο που ειχα μου εσπασε η κεραια και μου ειχε ψιλοκαει απο τα χρονια και ετσι σημερα μου ηρθε το καινουργιο με καλωδιακι μια χαρα αλλα οταν θελω να βαλω wi-fi κι εγω στο αλλο δωματιο παιζει να εχω 3 γραμμες το πολυ και το σπαστικο ειναι οτι ποτε παει 2 ποτε παει 3 και μμ εχει σπασει τα νευρα να ανεβοκατευενει....

Παντως αν καποιος εχει καποια λυση την ακουω προθυμα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.