blade_pan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 Λοιπον θελω καθαρα και ξαστερα να μου πειτε ενα μαγαζι το οποιο να πουλαει 1 πραγμα!! 2μετρα σωληνα με 10mm εξωτερικη και 8mm εσωτερικη (Για asetek waterchill το θελω-δηλαδη πρεπει να ειναι σκληρο)! Το Σαββατο θα κατεβω προς Καλλιθεα για την Disk Imp.οποτε και εκει κοντα να εχει καποιο μαγαζι θα με βολευε...ειδαλλως πειτε ενα σιγουρο μαγαζι!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αν θέλεις σιλικόνης θα πας εδώ: http://www.stambolidis.gr/Έχει και φτηνές μάρκες .Για διαφορετικό υλικό: Σιούτης Κωνσταντίνος Φωκίωνος 23 Πειραιάς Τηλ 2104176656 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Σιλικονης κανει ή θα ειναι πολυ μαλακη?(10mm@8mm)?Εχει δοκιμασει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 πανοοοοοοοοοοοοοο........εχω καλο σιλικονουχο στη γειτονια μου............θες να σου φερω αυριο που θα παμε για τα ντι βι ντι?2ευρω το μετρο.εγω αυτους εβαλα στο συστημα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Από ότι λέει θέλει 1mm τοίχωμα. Είναι πολύ λίγο για σιλικόνη.Προσωπικά θα πήγαινα σε τύπου τεφλον, που είναι όμως αδιαφανές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 26, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Ξερετε μηπως αν αυτα της σιλικονης του Σταμπολιδη κανουν για το waterchill? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Κανεις??Please ενα ναι ή οχι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Κανεις δε με βοηθα..... Δε κανει 1mm για σιλικονη?ειναι πολυ μαλακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Λογικό είναι, εφόσον το θέμα δεν ήταν το waterchill αλλά "ΣΩΛΗΝΑ". ’νοιξε ένα δικό σου θέμα και σταμάτα να κάνεις hijack σε άλλα για τις απορίες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεση. Μια χαρα ειναι ο τιτλος του θεματος του. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κερδιζουμε εντυπωσεις με αυτον τον τροπο. So you are :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Νικο ηταν αλλου τα threads αυτα....(στο σωληνα).. Τεσπα....δε θελω να προκαλω νυξεις!:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 27, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Nikos007 [Χθες, στις 23:33] δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεση. Μια χαρα ειναι ο τιτλος του θεματος του. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κερδιζουμε εντυπωσεις με αυτον τον τροπο. So you are :OT: Τα post του θέματος αποτελούν split από το θέμα ΣΩΛΗΝΑ, όπως αναφέρεται καθαρά στον τίτλο που δώθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 οκ το θεμα εκλεισε. Αλλα πιστευω οτι ειναι καλο αν ενας τιτλος μας βολευει να κανουμε και καμμια ερωτηση. Γενικα μιλαω και οχι για την συγκεκριμενη περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 28, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Για τα asetec θέλεις σκληρο σωλήνα για να πιάνει στα ρακόρ και ταυτόχρονα εύκαμπτο για να μην έχεις τσακίσματα, δοκίμασα αρκετούς απο την αγορά αλλά δεν είχα το σωστό αποτέλεσμα, τελικά αναγκάστηκα να παραγγείλω απο την asetec με 9 ευρώ το μέτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 28, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Εχω παρει 100 φορες την checkmate για να μου στειλει αλλα μου λεει οτι δεν εχει,θα ψαξει και....Εχεις δοκιμασει και της σιλικονης του σταμπολιδη γιατι παρειγγηλα αυτες τελικα...Δε μπορω,δε μπορω,δε μπορω να περιμενω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.