Jump to content

waterchill (split από ΣΩΛΗΝΑ)

blade_pan

Recommended Posts

Λοιπον θελω καθαρα και ξαστερα να μου πειτε ενα μαγαζι το οποιο να πουλαει 1 πραγμα!!:help:

2μετρα σωληνα με 10mm εξωτερικη και 8mm εσωτερικη (Για asetek waterchill το θελω-δηλαδη πρεπει να ειναι σκληρο)!

Το Σαββατο θα κατεβω προς Καλλιθεα για την Disk Imp.οποτε και εκει κοντα να εχει καποιο μαγαζι θα με βολευε...ειδαλλως πειτε ενα σιγουρο μαγαζι!:flower:

πανοοοοοοοοοοοοοο........εχω καλο σιλικονουχο στη γειτονια μου............θες να σου φερω αυριο που θα παμε για τα ντι βι ντι?2ευρω το μετρο.εγω αυτους εβαλα στο συστημα μου.

δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεση. Μια χαρα ειναι ο τιτλος του θεματος του. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κερδιζουμε εντυπωσεις με αυτον τον τροπο. So you are :OT:

Αρχική απάντηση από Nikos007 [Χθες, στις 23:33]

δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεση. Μια χαρα ειναι ο τιτλος του θεματος του. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κερδιζουμε εντυπωσεις με αυτον τον τροπο. So you are :OT:

Τα post του θέματος αποτελούν split από το θέμα ΣΩΛΗΝΑ, όπως αναφέρεται καθαρά στον τίτλο που δώθηκε.

οκ το θεμα εκλεισε. Αλλα πιστευω οτι ειναι καλο αν ενας τιτλος μας βολευει να κανουμε και καμμια ερωτηση. Γενικα μιλαω και οχι για την συγκεκριμενη περιπτωση.

Για τα asetec θέλεις σκληρο σωλήνα για να πιάνει στα ρακόρ και ταυτόχρονα εύκαμπτο για να μην έχεις τσακίσματα, δοκίμασα αρκετούς απο την αγορά αλλά δεν είχα το σωστό αποτέλεσμα, τελικά αναγκάστηκα να παραγγείλω απο την asetec με 9 ευρώ το μέτρο :TD:

Εχω παρει 100 φορες την checkmate για να μου στειλει αλλα μου λεει οτι δεν εχει,θα ψαξει και....

Εχεις δοκιμασει και της σιλικονης του σταμπολιδη γιατι παρειγγηλα αυτες τελικα...

Δε μπορω,δε μπορω,δε μπορω να περιμενω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.