stathis0192 Αύγουστος 19, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 στα λεφτα του δεν πιστευω να βρω καλυτερο γιατι μετα απο αυτον θα πηγαινα στον...INTEL 335 SERIES SSDSC2CT180A4K5 180GB SSD 2.5'' SATA3 RETAIL - - η στον...SAMSUNG MZ-7TD120BW 840 SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA III BASIC - - λογο κερδους χωρητικοτητας και χαμηλης τιμης...απλα ηθελα εναν φθηνο... παντος καλουλης μου φαινεται...αν θελετε να δουμε τι λεει σε αλλα προγραμματα πειτε μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 19, 2013 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 Το παλικάρι έψαχνε να δει γιατί έχει τόσο μεγάλα νούμερα σε read εφ'όσον -νόμιζε- ότι ήταν sata2.Νταξ τώρα το 4k κτλ τι να κάνεις, συγκριτικά με hdd πάλι καμιά 4-10 φορές πιο γρήγορος είναι οπότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis0192 Αύγουστος 19, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 αληθεια τα 4κ που λετε και λοιπα τι ειναι αυτο θελω να μαθω που χρησιμευουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 20, 2013 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 στα λεφτα του δεν πιστευω να βρω καλυτερο γιατι μετα απο αυτον θα πηγαινα στον...INTEL 335 SERIES SSDSC2CT180A4K5 180GB SSD 2.5'' SATA3 RETAIL - - η στον...SAMSUNG MZ-7TD120BW 840 SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA III BASIC - - λογο κερδους χωρητικοτητας και χαμηλης τιμης...απλα ηθελα εναν φθηνο... παντος καλουλης μου φαινεται...αν θελετε να δουμε τι λεει σε αλλα προγραμματα πειτε μου.. Αυτός: KINGSTON SV300S37A/60G V300 SSD 60GB SATA3 2.5'' RETAIL - - και αυτός: ADATA PREMIER PRO SP900 64GB 2.5'' SSD SATA3 - - Είναι αρκετά καλύτεροι από αυτόν που αγόρασες. Ο πρώτος 5€ φθηνότερος και ο 2ος 2€ ακριβότερος. Επίσης μη λέτε, εντάξει τι να κάνεις, μια χαρά είναι το drive. Δεν είναι μια χαρά. Μας διαβάζει κόσμος ο οποίος δίνει τα λεφτά του. Για τα λεφτά του λοιπόν και σύμφωνα με τις παραπάνω επιλογές, όχι το drive δεν είναι μια χαρά. AS SSD Benchmark από τον πρώτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 20, 2013 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Ο κόσμος ακόμα αγοράζει sandforce based controller; Έλεος πια με αυτό το καρκίνωμα. Οτιδήποτε εκτός από αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 20, 2013 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Ο κόσμος ακόμα αγοράζει sandforce based controller; Έλεος πια με αυτό το καρκίνωμα. Οτιδήποτε εκτός από αυτό.Οτιδήποτε με Sandforce είναι καλύτερος από τον SanDisk που αγόρασε ο φίλος παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis0192 Αύγουστος 20, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 θα μου εξηγησετε σε καθε μπαρα στο προγραμμα τι χρησιμευει?? δηλαδη το seq... και τα υπολιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 20, 2013 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 θα μου εξηγησετε σε καθε μπαρα στο προγραμμα τι χρησιμευει?? δηλαδη το seq... και τα υπολιπαΧονδρικα,Οταν μεταφερεις "μονοκοματα" αρχεια απο δισκο σε δισκο πχ ενα ISO των 5 GB χρησιμοποιείς το Seq.Οταν μεταφερεις εναν φακελο "πολλα μικρα αρχεια" οπως αναγνωση των αρχειων του λειτουργικου ή MP3 ή Documents ή δεν ξερω κ εγω τι..ο δισκος και καθε δισκος ζοριζεται περισσοτερο και ετσι αναφέρεσαι στις μπαρες με το 512Κ ή 4Κ. Τα περισσοτερα αρχεια στο συστημα σου ειναι μικρα αρχεια.Στο Screenshot του ΑSSSD το 4Κ σκετο ειναι με 1 QD και το αλλο με 64QD (QD=Queue depth, in storage, is the number of pending input/output (I/O) requests for a volume.)και τα IOPS (Input/Output Operations Per Second)[ame]http://www.youtube.com/watch?v=GKMdu5W6a2Q[/ame]Γι'αυτο σου λενε παραπανω οτι τα νουμερα ειναι απαραδεχτα για SSD. Γιατι στα Μικρα αρχεια ο συγκεκριμενος τα παει "Λιγο" καλυτερα απο HDD και οχι σαν τους Δισκους SSD που σου προτεινει ο Ζαχος.Αυτα τα νούμερα είναι που δημιουργούν την διαφορετική αίσθηση όταν κάνεις αναβάθμιση σε SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 20, 2013 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Γι'αυτο σου λενε παραπανω οτι τα νουμερα ειναι απαραδεχτα για SSD. Γιατι στα Μικρα αρχεια ο συγκεκριμενος τα παει "Λιγο" καλυτερα απο HDD και οχι σαν τους Δισκους SSD που σου προτεινει ο Ζαχος.Αυτα τα νούμερα είναι που δημιουργούν την διαφορετική αίσθηση όταν κάνεις αναβάθμιση σε SSD.Τέσπα ο φίλος μπορεί να έκανε κακή επιλογή SSD αλλά όταν κοιτάς διαφορές SSD με HDD θα πρέπει να δεις το seek time πρώτο. Ακόμα και με ίση ταχύτητα με τον HDD έχει 10 φορές μικρότερο seek time ο κάθε SSD και για αυτό σίγουρα έχει καλύτερη συμπεριφορά στο σύστημα. Οι ταχύτητες της πρώτης γενιάς SSD ήταν κατά πολύ κατώτερες των μηχανικών δίσκων και όμως πούλησαν τότε οι SSDs για να είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 20, 2013 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Ο κόσμος ακόμα αγοράζει sandforce based controller; Έλεος πια με αυτό το καρκίνωμα. Οτιδήποτε εκτός από αυτό.Εμπεριστατωμένη άποψη με επιχειρήματα, όπως πάντα. Καλά κάνετε και τα πιστεύετε αλλά προσέχετε τι γράφετε,διαβάζουν και άλλοι που μπορεί να μην ξέρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis0192 Αύγουστος 20, 2013 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 στο να φορτωσει ενα game η να το πεξει ποια νουμερα ειναι χρησιμα? του seq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 20, 2013 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 στο να φορτωσει ενα game η να το πεξει ποια νουμερα ειναι χρησιμα? του seq?Εξαρτάται το παιχνίδι, αλλά ναι σε γενικές γραμμές read & sequential είναι που μετρά.:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis0192 Αύγουστος 20, 2013 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Α μια χαρα τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 20, 2013 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 στο να φορτωσει ενα game η να το πεξει ποια νουμερα ειναι χρησιμα? του seq?Στο να φορτώσει το read, στο να παίξει κανένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis0192 Αύγουστος 20, 2013 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 οποτε επιδη το ηθελα για να φορτωνει ειναι μια καλη επιλογη.... ετσι κ αλλιως laptop ειναι δν ειναι και για πολλα το pc. στον σταθερο εχω αλλον αλλα δεν ασχολουμε και πολυ με τον σταθερο με βολευει το λαπτοπ επιδη το περνω και εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 21, 2013 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Άντε και φόρτωσε, με το λαπτοπ που έχεις πώς παίζεις παιχνίδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Αύγουστος 21, 2013 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Μπορείτε να μου πείτε 2 λόγια για τον δικό μου ssd; Είναι χάλια η σχετικά καλός; Στάλθηκε από το GT-N7100 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis0192 Αύγουστος 21, 2013 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 to league of legend παιζω και γενικα οχι βαρια παιχνιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 21, 2013 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 Μπορείτε να μου πείτε 2 λόγια για τον δικό μου ssd; Είναι χάλια η σχετικά καλός; Στάλθηκε από το GT-N7100 μου Όλοι οι ssd μια χαρά είναι δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορές μεταξύ τους. Κι εσύ έχεις πολύ χαμηλά 4Κ πάντως, είσαι με τον driver των win, κατέβασε τον rapid storage αν έχεις intel ή τον αντίστοιχο για sata της amd αν έχεις amd επεξεργαστή. Τσέκαρε μετά τι λέει το πράσινο που τώρα λέει msahci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Αύγουστος 24, 2013 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2013 Χειρότερα βγήκαν με τον rapid storage... Στάλθηκε από το GT-N7100 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.