Jump to content

Ποια είναι τα κορυφαία mechanical keyboard?

chek2fire

Recommended Posts

Μια και ψάχνομαι για να αλλάξω το keyboard μου με ένα μηχανικό θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι τα κορυφαία μηχανικά keyboard αυτή την στιγμή ανεξαρτήτου κόστους.

Ανεξαρτήτου κόστους θα έπερνα αυτό Art Art Lebedev Studio Optimus Maximus Keyboard RARE | eBay

Δεν νομίζω οτι υπάρχει κορυφαίο, εξαρτάται απο την χρήση που θέλεις να κάνεις.

http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html

Όχι, απλά βρήκαμε το ακριβότερο πληκτρολόγιο και το βάλαμε...

Γιατί το λες αυτό; Είδες τα χαρακτηριστικά του; :hmm:...

Frequently given answers about Optimus Maximus keyboard

How does typing feel?

Tactile sensations are good: we use mechanical micro-keyswitches with a key travel of 2.5 mm. The activation force is, if you are interested, 50 ± 20 g.

Γιατί το λες αυτό; Είδες τα χαρακτηριστικά του; :hmm:...

Frequently given answers about Optimus Maximus keyboard

How does typing feel?

Tactile sensations are good: we use mechanical micro-keyswitches with a key travel of 2.5 mm. The activation force is, if you are interested, 50 ± 20 g.

Δίκιο, είναι μηχανικό. Sort off... Και καλά έκανες και το πρότεινες, αφού λέει "ανεξαρτήτου κόστους"...

Από razer, coolermaster, logitech ποια θερωρείτε τα καλύτερα τους μηχανικά μοντέλα? Και να μπορείτε να μου πείτε και για τα Filco, Ducky και QPAD συγκεκριμένα μοντέλα γιατί θελω να μαζέψω μερικά μέχρι να αρχίσω τις συγκρισεις σε ποιο θα καταλήξω.

Από razer, coolermaster, logitech ποια θερωρείτε τα καλύτερα τους μηχανικά μοντέλα? Και να μπορείτε να μου πείτε και για τα Filco, Ducky και QPAD συγκεκριμένα μοντέλα γιατί θελω να μαζέψω μερικά μέχρι να αρχίσω τις συγκρισεις σε ποιο θα καταλήξω.

Αν διαβάσεις εδώ, θα βρεις τις απαντήσεις σου.

http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html

Για τι χρήση προορίζεται το keyboard; Πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις;

Το έχω δει αυτό το νήμα αλλά επειδή φτάνει στις 73 σελίδες και είναι και παλιό μήπως θα ήταν εύκολο να μαζέψουμε σε ένα νήμα τα καλύτερα μοντέλα κάθες εταιερείας.

Διαθέτω μέχρι 150-200 ευρώ.

Το έχω δει αυτό το νήμα αλλά επειδή φτάνει στις 73 σελίδες και είναι και παλιό μήπως θα ήταν εύκολο να μαζέψουμε σε ένα νήμα τα καλύτερα μοντέλα κάθες εταιερείας.

Διάβασε τα του τελευταίου εξαμήνου.

Εγώ με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα filco. The Keyboard Company - Purveyors of the Finest Keyboards and Mice in the UK

Δεν υπάρχει αυτό που λες. Ο καθένας διαλέγει για τον εαυτό του αυτό που νομίζει καλύτερο. Παίζουν ρόλο οι διακόπτες, οι δυνατότητες, το σχήμα, τα πλήκτρα. Που μπορείς να πεις ότι αυτό είναι το καλύτερο; Σε αμάξια; Σε μηχανές; Σε μουσική; Πουθενά.

Όσον αφορά στο νήμα καθαυτό, δεν είναι καθόλου παλιό. Πρώτον γιατί γράφουμε συνέχεια με απορίες και καινούρια μοντέλα και δεύτερον γιατί η εξέλιξη στα keyboards δεν είναι τόσο ραγδαία που να αλλάζουν άρδην τα δεδομένα.

Αν θέλεις το ακριβότερο, στο έγραψε ο [MENTION=26930]CapsLock[/MENTION] πιό πάνω. Τα υπόλοιπα μετά, είναι θέμα επιλογής.

To σκεπτικό ποιό είναι το καλύτερο είναι λάθος. Το θέμα είναι τί ανάγκες έχεις και τι σου αρέσει. Οπότε απάντησε στον εαυτό σου τις ερωτήσεις για να καταλήξεις στην επιλογή:

Θέλω makro keys;

θέλω full size ή ten key less ή πιο μικρό;

θέλω usb hub ή audio port;

θέλω backlight;

θέλω ενσωματομένο restpad;

τί swiches θέλω;

Από Ελλάδα ή διεθνή αγορά;

To σκεπτικό ποιό είναι το καλύτερο είναι λάθος. Το θέμα είναι τί ανάγκες έχεις και τι σου αρέσει. Οπότε απάντησε στον εαυτό σου τις ερωτήσεις για να καταλήξεις στην επιλογή:

Θέλω makro keys;

θέλω full size ή ten key less ή πιο μικρό;

θέλω usb hub ή audio port;

θέλω backlight;

θέλω ενσωματομένο restpad;

τί swiches θέλω;

Από Ελλάδα ή διεθνή αγορά;

This.

Από εκεί και πέρα Filco και Ducky θεωρούνται τα καλύτερα και με τα μεταφορικά βγαίνουν στα λεφτά που διαθέτεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.