chek2fire Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2013 Μια και ψάχνομαι για να αλλάξω το keyboard μου με ένα μηχανικό θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι τα κορυφαία μηχανικά keyboard αυτή την στιγμή ανεξαρτήτου κόστους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 ποιοτητας?τιμης?μαρκας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CapsLock Αύγουστος 18, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Ανεξαρτήτου κόστους θα έπερνα αυτό Art Art Lebedev Studio Optimus Maximus Keyboard RARE | eBayΔεν νομίζω οτι υπάρχει κορυφαίο, εξαρτάται απο την χρήση που θέλεις να κάνεις. http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Ανεξαρτήτου κόστους θα έπερνα αυτό Art Art Lebedev Studio Optimus Maximus Keyboard RARE | eBay Είναι μηχανικό αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Είναι μηχανικό αυτό;Όχι, απλά βρήκαμε το ακριβότερο πληκτρολόγιο και το βάλαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CapsLock Αύγουστος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Όχι, απλά βρήκαμε το ακριβότερο πληκτρολόγιο και το βάλαμε... Γιατί το λες αυτό; Είδες τα χαρακτηριστικά του; ... Frequently given answers about Optimus Maximus keyboard How does typing feel? Tactile sensations are good: we use mechanical micro-keyswitches with a key travel of 2.5 mm. The activation force is, if you are interested, 50 ± 20 g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaminia7 Αύγουστος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Εγώ ψηφίζω corsair k95 γιατί με βολεύουν τα μακρό στα MMO.Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 18, 2013 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Γιατί το λες αυτό; Είδες τα χαρακτηριστικά του; ...Frequently given answers about Optimus Maximus keyboard How does typing feel? Tactile sensations are good: we use mechanical micro-keyswitches with a key travel of 2.5 mm. The activation force is, if you are interested, 50 ± 20 g. Δίκιο, είναι μηχανικό. Sort off... Και καλά έκανες και το πρότεινες, αφού λέει "ανεξαρτήτου κόστους"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 18, 2013 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Razer[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FdghRwWfaOQ]Muttley Laughing - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 18, 2013 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Κατά τη γνώμη μου Filco και Ducky. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά και αυξημένη τιμή. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Αύγουστος 19, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 Filco, Ducky και QPAD. Είναι πρωτοπόροι στο είδος. Αν και το Func KB-460 Mechanical Gaming Keyboard φαίνεται πολύ sexy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Αύγουστος 19, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 Από razer, coolermaster, logitech ποια θερωρείτε τα καλύτερα τους μηχανικά μοντέλα? Και να μπορείτε να μου πείτε και για τα Filco, Ducky και QPAD συγκεκριμένα μοντέλα γιατί θελω να μαζέψω μερικά μέχρι να αρχίσω τις συγκρισεις σε ποιο θα καταλήξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 19, 2013 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 Από razer, coolermaster, logitech ποια θερωρείτε τα καλύτερα τους μηχανικά μοντέλα? Και να μπορείτε να μου πείτε και για τα Filco, Ducky και QPAD συγκεκριμένα μοντέλα γιατί θελω να μαζέψω μερικά μέχρι να αρχίσω τις συγκρισεις σε ποιο θα καταλήξω.Αν διαβάσεις εδώ, θα βρεις τις απαντήσεις σου.http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.htmlΓια τι χρήση προορίζεται το keyboard; Πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Αύγουστος 19, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 Το έχω δει αυτό το νήμα αλλά επειδή φτάνει στις 73 σελίδες και είναι και παλιό μήπως θα ήταν εύκολο να μαζέψουμε σε ένα νήμα τα καλύτερα μοντέλα κάθες εταιερείας. Διαθέτω μέχρι 150-200 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 19, 2013 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 Το έχω δει αυτό το νήμα αλλά επειδή φτάνει στις 73 σελίδες και είναι και παλιό μήπως θα ήταν εύκολο να μαζέψουμε σε ένα νήμα τα καλύτερα μοντέλα κάθες εταιερείας. Διαθέτω μέχρι 150-200 ευρώ.Διάβασε τα του τελευταίου εξαμήνου.Εγώ με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα filco. The Keyboard Company - Purveyors of the Finest Keyboards and Mice in the UK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 19, 2013 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 Το έχω δει αυτό το νήμα αλλά επειδή φτάνει στις 73 σελίδες και είναι και παλιό μήπως θα ήταν εύκολο να μαζέψουμε σε ένα νήμα τα καλύτερα μοντέλα κάθες εταιερείας. Διαθέτω μέχρι 150-200 ευρώ.Δεν υπάρχει αυτό που λες. Ο καθένας διαλέγει για τον εαυτό του αυτό που νομίζει καλύτερο. Παίζουν ρόλο οι διακόπτες, οι δυνατότητες, το σχήμα, τα πλήκτρα. Που μπορείς να πεις ότι αυτό είναι το καλύτερο; Σε αμάξια; Σε μηχανές; Σε μουσική; Πουθενά.Όσον αφορά στο νήμα καθαυτό, δεν είναι καθόλου παλιό. Πρώτον γιατί γράφουμε συνέχεια με απορίες και καινούρια μοντέλα και δεύτερον γιατί η εξέλιξη στα keyboards δεν είναι τόσο ραγδαία που να αλλάζουν άρδην τα δεδομένα.Αν θέλεις το ακριβότερο, στο έγραψε ο [MENTION=26930]CapsLock[/MENTION] πιό πάνω. Τα υπόλοιπα μετά, είναι θέμα επιλογής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Αύγουστος 19, 2013 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 ποιά είναι τα κορυφαία μηχανικά keyboard αυτή την στιγμή ανεξαρτήτου κόστους.Διαθέτω μέχρι 150-200 ευρώ.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik0s Αύγουστος 19, 2013 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2013 To σκεπτικό ποιό είναι το καλύτερο είναι λάθος. Το θέμα είναι τί ανάγκες έχεις και τι σου αρέσει. Οπότε απάντησε στον εαυτό σου τις ερωτήσεις για να καταλήξεις στην επιλογή:Θέλω makro keys;θέλω full size ή ten key less ή πιο μικρό;θέλω usb hub ή audio port;θέλω backlight;θέλω ενσωματομένο restpad;τί swiches θέλω;Από Ελλάδα ή διεθνή αγορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Αύγουστος 21, 2013 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2013 To σκεπτικό ποιό είναι το καλύτερο είναι λάθος. Το θέμα είναι τί ανάγκες έχεις και τι σου αρέσει. Οπότε απάντησε στον εαυτό σου τις ερωτήσεις για να καταλήξεις στην επιλογή:Θέλω makro keys;θέλω full size ή ten key less ή πιο μικρό;θέλω usb hub ή audio port;θέλω backlight;θέλω ενσωματομένο restpad;τί swiches θέλω;Από Ελλάδα ή διεθνή αγορά;This.Από εκεί και πέρα Filco και Ducky θεωρούνται τα καλύτερα και με τα μεταφορικά βγαίνουν στα λεφτά που διαθέτεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.