Gatopardos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2013 Αρχικά καλησπέρα , είμαι καινούργιος στο forum οπότε καλώς σας βρήκα !! Όπως λέει και ο τίτλος στο θέμα , θέλω βοήθεια για να επιλέξω headphones γιατί ψάχνω ψάχνω αλλά δε μπορώ να βρω τίποτα , έχω και λίγο ιδιορυθμό γούστο βέβαια!! Λοιπόν θέλω κάτι που να παίζει γύρω στα 50 - 70 ( το πάαααρα πολύ 80 , με πολύ ζόρι ) , θέλω να έχουν σχετικά πολύ καλό ήχο και να πολύ καλά στα μπάσα να μην χάνουν ( τα θέλω για μουσική κατά κύριο λόγο, αλλά και ταινίες , gaming κτλ ) , δερμάτινο μαξιλαράκι ( απ τα πολύ μαλακά ) , να ναι closed για να μην έχω και επαφή με το περιβάλλον , να καλύπτει όλο το αυτί και να ναι αρκετά αναπαυτικά γιατί θα τα φοράω πάνω κάτω όλη μέρα !! Αυτά Έχω βρει κάποια βέβαια αλλά δε με πολυψήσαν είναι η αλήθεια !! Παραθέτω λινκς : SONY MDR-V55R DJ STYLE HEADPHONES RED - - SENNHEISER HD-449 HEADPHONES - - SONY MDR-RF865RK WIRELESS HEADPHONES BLACK - - ( Αν και δε τρελαίνομαι πολύ για ασύρματα ) PHILIPS SHP8000 HI-FI STEREO HEADPHONES BLACK - - STANTON DJ PRO 1000 MK II SILVER/BLACK - - TDK ST410 OVER-EAR FULL SOUND DJ STYLE HEADPHONES - - CREATIVE AURVANA LIVE! HEADPHONES - - DENON AH-D310R - - Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και από προσωπική χρήση κτλ !! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry για το μεγάλο post :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
policymaker Αύγουστος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Φίλε μου επειδή τα έψαχνα και εγώ αυτές τις μέρες(αλλά για gaming), ξέρω πως τα JVC RX700, και αντίστοιχα τα πιο ακριβα RX900 θεωρούνται κορυφή, τώρα δε μπορώ να σου πω δεν είμαι γνώστης, αλλά for the record τα JVC 700 τα βρήκα 38 ευρώ από UK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatopardos Αύγουστος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Τα τσέκαρα αυτά που λες , φαίνονται όντως σωστά !! Επίσης βρήκα και αυτά τα 2 : AKG K 240 MK II | Skroutz.gr ( λένε στο νετ ότι είναι πολύ τούμπανα αυτά , αλλά πολύ off badget ) AKG K618DJ | Skroutz.gr και αυτά εδώ που φαίνονται επίσης πολύ σωστά αλλά δε ξέρω αν καλύπτουν ολόκληρο το αυτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
policymaker Αύγουστος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Τι να σου πω... για τα λεφτά που ήθελα ο δικός μου δρόμος στα JVC οδηγούσε... με μικροφωνάκι clip zalman, εσένα με άλλο πορτοφόλι μπορεί να σου προτείνουνε κάτι άλλο, όχι απλά τα rx900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 aurvana live! αυτα ξερω αυτα εμπιστευομαι Δερματινα μαξιλαρακια σε ακουστικα των 50-80 ευρω δεν προκειται να βρεις, δερματινη ναι edit : τα ειχα δει στο pc1.gr πριν κατι μηνες στα 60 ευρω, 89 δεν θα εδινα για τα συγκεκριμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatopardos Αύγουστος 18, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Έστω δερματίνη δε με ενοχλεί τόσο πολύ αυτό Τα χεις εσύ αυτά , είσαι ευχαριστημένος ? Ακόμα τόσο τα χουν εκεί , Creative Aurvana Live! | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Εχω καβατζωσει για λιγο καιρο ενα ζευγαρι denon dh-1001 τα οποια χρησιμοποιω κυριως σε ταινιες, στην ουσια ειναι το ιδιο ζευγαρι με αλλο αυτοκολλητο Τα earcups ειναι λιγο μικρα παντως, εχε το αυτο υποψη πριν τα αγορασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.