morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2004 Χαιρετω το φορουμ!Επερνα τηλεφωνο ολο το πρωι για να παραγγειλω τη συνθεση που μετα απο πολυ κοπο εφτιαξα. Απαντηση? ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!! Κουφαθηκα. Καταστηματα οπως το πλαισιο ή το mgmanager εχουν στο site τους τιμες προιοντων τα οποια απλα δεν τα εχουν. Στο πλαισιο μου μιλησαν αγενεστατα και μου εκλεισαν και το τηλεφωνο επειδη φαινεται περιμενα στην αναμονη οπως μου ελεγαν και βαριοντουσαν. Στο manager μιλησαν πολυ ευγενικα αλλα ενω εχουν τιμες απο ολα οσα ηθελα στην ουσια τα περιμενουν και αυτοι!Το συστημα που θελω ειναι το εξης. (Για καρτα γραφικων παιρνω και την 6800ultra δεν εχω προβλημα). Καμια προταση κανεις για το που μπορω να το παρω αμεσα?AMD ATHLON 64 3500+WD 74GD RAPTORTOSHIBA 16x48x NEC ND3500 CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY PLAYER 2 - BULKMICROSOFT DIGITAL MEDIA PROOCZ HIGH PERFORMANCE EL DDR 512MB PC3200 CL2 PLATINUM EDITION * 2 TAGAN TG480-U01 480W BLACKWAVE MASTER SILVER ALUMINIUM TOWER CASEMSI K8N Neo2 PlatinumSamsung SM 959NMSI RX800XT Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Για πηγαινε μια βολτα στουρναρη....... Ωραιο συστημα!!!! Το MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ευχαριστω.Εχεις καποιο τηλεφωνο απο καποιο συγκερκιμενο καταστημα? Μενω Αγρινιο και να παω χωρις να εχει δεν λεει. Στο πλαισο μου ειπαν "Δε λεμε θεματα διαθεσιμοτητας απο το τηλεφωνο κυριεε"......ελεος.....Το MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO ειναι ενα τζαμαικα πληκτρολογιο που μολις εβγαλε η microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 www.e-shop.grκορυφαιο καταστημα σε ολους τους τομεις........στο συστηνω ανεπιφυλαχτα........θα σου ρθει και ποιο φθηνα το ολο συστημα κατα 100-150ευρω.....σε σχεση με πλαισιο και mgmanager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ειναι λιγο δυσκολο να πετυχεις ολα τα "κομματια" που θες σε ενα μαγαζι,το ενα δε θα εχει τη mobo,το αλλο περιμενει αυτες τις μερες τις sgva κτλ....Αν μπορεις παρε καθε κομματι ξεχωριστα απο διαφορετικα μαγαζια κ κανε το δεσιμο μονος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ναι αλλα δεν εχει πολλα καινουργια πραγματα... Για τσεκαρε hardshop.. Οσο για στουρναρη τσεκαρε www.ram-shop.gr or www.pc-store.gr (210-330 2285) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Σας ευχαριστω παιδια. :worship: :worship: Το e-shop ηταν που εψαχνα αρχικα αλλα δε εχει 939, ουτε νεες καρτες γραφικων γιατι εχουν τελειωσει. Περιμενω τον spc για μια προσφορα αλλιως θα παρω τηλεφωνο σε αυτα.Μιας και συζηταμε εχει κανεις να προτεινει καμια αλλαγη? Οχι με παραπανω λεφτα ομως γιατι δε βγαινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 27, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Σκληρο αν δεν σκοπυεις να παρεις αλλον εναν 74 παρε 2*36 για raid!Οσο για την καρτα ηχου παρε την audigy 2 ZS διοτι εχει ελαχιστα παραπανω απο την 2~~10 μου φαινεται...Την αγορασα εχθες 67 απο πλαισιο!Απο ηχεια τι σκεφτεσαι?Κατα τα αλλα εισαι μια χαρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ηχεια σκεφτομαι να παρω τα Αltec cs 2.1 που εχουν κοντα στα 110 απο πλαισιο αλλα αργοτερα γιατι ξεφευγουμε πολυ απο προυπολογισμο! Προς το παρον θα τη βγαλω μια χαρα με τα ακουστικα μου! Η καρτα που λες ειναι η ιδια μονο που υποστηριζει 7.1 που δεν τα χρειαζομαιΓια σκληρο αργοτερα μαζι με τα ηχεια θα βαλω και ενα αδερφακι στον 74 gd Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Χμμ συγνωμη θα εχεις τετοιο pc και δε θα εχεις καλα ηχεια???Πχ θα παιζεις doom3 με την καλυτερη καρτα γραφικων της αγορα και θα ακους.......Ξανασκεψου το.....τι σου λεω τωρα ε?αν θες κανε πιο πολυ υπομονη και παρε καλα ηχεια πιο μετα!!!!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 27, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Εχω ακουστικα τα sennheiser 150 αρα βολευομαι με ηχο! Ηχεια μια χαρα ειναι αυτα που εγραψα αλλα σιγουρα οχι τα πιο καλα. Το θεμα ειναι οτι φοιτητης ειμαι και δεν εχω πολυ χωρο! Θα δουμε, οταν ειναι να παρω θα ξαναποσταρω γιατι σιγουρα βοηθατε!By the way ωραιο το νουβολαρι της υπογραφης σου:happy2: :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 27, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Οπως επιθυμεις...................!!!thanks:) Audi Nuvolari:inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.